Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Υπάρχει παρασκήνιο, αυτό είναι δεδομένο!»

  15/03/2019 13:16
«Υπάρχει παρασκήνιο, αυτό είναι δεδομένο!»

«Υπάρχει παρασκήνιο, αυτό είναι δεδομένο!»

  15/03/2019 13:16
Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους μίλησε το μεσημέρι (15/03) στον Super Sport FM για την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Ο κ. Δημοσθένους μίλησε για παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο και τόνισε ότι αυτό πρέπει ν’ αποκαλυφθεί ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος.

Αναλυτικά:
«Δυστυχώς με αυτά που ακούμε τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε. Αν βγαίνει κάποιος και λέει ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο, καλύτερα να καθίσει στο σπίτι του. Το παρασκήνιο πρέπει να αποκαλυφθεί για να ξέρει ο κόσμος. Υπάρχει παρασκήνιο, είναι δεδομένο».

Για την κόντρα Ολυμπιακού-Αναγέννησης: «Δεν είναι κάτι που μας αφορά. Η κάθε ομάδα βλέπει την πλευρά της. Αν η Αναγέννηση κάνει το παιχνίδι της τίμια, μπράβο τους. Και εμείς όταν παίξαμε μαζί τους είχαμε την ίδια αντιμετώπιση».

Για το αν κρίνεται η μάχη της ανόδου από το παρασκήνιο: «Πρέπει να κερδίσεις και το παρασκήνιο. Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζουν όλα αυτά. Νομίζω ότι είναι κουραστικό για μένα και ίσως να είναι τα τελευταία μου παιχνίδια. Αποδείχθηκε ότι και η Β΄ Κατηγορία είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ήμασταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο, όμως τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Για τις δηλώσεις Ταπόκο: «Υπολόγισε ότι πήρα 20.000-25.000 ευρώ. Υπολόγισε ότι ήρθαν λεφτά από τη Λευκωσία τα λεφτά γιατί είπε ότι δεν είχα εγώ. Ευτυχώς που έφυγε γρήγορο γιατί έπρεπε να ζητήσω και δανεικά. Οι ποδοσφαιριστές πήραν πριμ και στο 0-0 με το ΑΠΟΕΛ».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας