Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η μεγάλη επιστροφή του Αλβμπόγκε!

  15/03/2019 14:26
Η μεγάλη επιστροφή του Αλβμπόγκε!

Η μεγάλη επιστροφή του Αλβμπόγκε!

  15/03/2019 14:26
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζον Αλβμπόγκε, τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτήσει από την Ομόνοια υπό μορφή δανεισμού.

Ο 36χρονος Σουηδός έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» ως το τέλος της σεζόν, ωστόχο έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην τερματοφύλακας της Γκέτεμποργκ θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την Σίριους, η οποία τον ανακοίνωσε και επίσημα.

«Μου αρέσει πολύ εδώ (σ.σ. στην Κύπρο) και ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, αλλά δεν πήρα χρόνο συμμετοχής λόγω του τραυματισμού μου και του ότι η ομάδα πήγε τόσο καλά χωρίς εμένα», δήλωσε ο Αλβμπόγκε για τη θητεία του σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα αντιστοίχως.

«Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω. Η Σίριους μου δίνει την αίσθηση μιας πολύ συναρπαστικής ομάδας, η πρόκληση να ενταχθώ στο ρόστερ της και να γυρίσω στη Σουηδία ήταν υπερβολικά καλή για να την απορρίψω», συμπλήρωσε ο 36χρονος τερματοφύλακας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας