Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Παίρνει τ' όνομα του αδικοχαμένου Χρίστου ο σύνδεσμος της Ανόρθωσης

  15/03/2019 22:20
Παίρνει τ όνομα του αδικοχαμένου Χρίστου ο σύνδεσμος της Ανόρθωσης

Παίρνει τ' όνομα του αδικοχαμένου Χρίστου ο σύνδεσμος της Ανόρθωσης

  15/03/2019 22:20

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Χρίστου Γαβριήλ θα τιμήσει ο οπαδικός σύνδεσμος της Ανόρθωσης με όνομα«Famagusta Ghetto».

Οι οργανωμένοι της ομάδας της Αμμοχώστου θα μετονομάσουν το σύνδεσμο «Famagusta Ghetto - Χρίστος Σαχτουρή» ως μια ένδειξη τιμής στον οπαδό που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ σε 40 ημέρες θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση με τα έσοδα να δίνονται στην οικογένεια του Χρίστου Γαβριήλ. 

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Περήφανοι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ μετά από τον άδικο χαμό του αδερφού μας Χρίστου Σαχτούρη, ο οποίος ήταν ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου μας Famagusta Ghetto, πάρθηκαν πολύ σημαντικές αποφάσεις από το υπόλοιπο συμβούλιο, που καθορίζουν το μέλλον του συνδέσμου και οφείλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου του Συνδέσμου μας αποφασίστηκαν τα εξής:

• Ο Σύνδεσμος μας θα μετονομαστεί σε FAMAGUSTA GHETTO - ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗ.

• Ως τιμή ένεκεν για τον αδερφό μας, στη θέση του αντιπροέδρου σε όλα τα συμβούλια θα παραμείνει για πάντα ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ.

• Ο Σύνδεσμος FAMAGUSTA GHETTO - ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ θα παραμείνει κλειστός για 40 μέρες.

• Με το πέρας των 40 ημερών θα διοργανωθεί εκδήλωση αφιερωμένη στο Χρίστο και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος αδερφού μας (περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην επόμενη ανακοίνωση).

Αύριο Σάββατο 16 Μαρτιου, στις 16:30, το νεοσύστατο τμήμα χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου - Anorthosis Famagusta Handball - αγωνίζεται με το Θ.Ο.Ι Αυγόρου στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Εθνομάρτυρα Κυπριανού στο Στρόβολο. Μετά το τελος του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας, η οποία θα είναι αφιερωμένη στον αδερφό μας Χρίστο.

Έτσι και εμείς με τη σειρά μας, στις 15:00, καλούμε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο της επαρχίας Αμμοχώστου να μαζευτεί σύσσωμος πάνω από την γέφυρα της Ξυλοτύμβου. Όλοι μαζί θα αναχωρήσουμε για τη Λευκωσία για να δώσουμε βροντερά το παρόν μας στον αγώνα και να τιμήσουμε το παλλικάρι μας με μαγκιά όπως του αξίζει.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ - ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑΝΙ ΑΔΕΡΦΕ»

Πίσω στην αρχή της σελίδας