Ομόνοια: Πρώτη νίκη στα πλέι οφ δια ποδός Μαρίνου!

Μετά από μια ήττα (1-3 από τον Απόλλωνα) και μια ισοπαλία (0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα) η Ομόνοια έφτασε στην πρώτη νίκη της στη β' φάση του πρωταθλήματος CYTA καταβάλλοντας στο ΓΣΠ με 3-1 την ΑΕΛ, η οποία μέτρησε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές στα πλέι οφ.

Στο μέτριο από πλευράς ρυθμού και ποιότητας πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο και προηγήθηκε στο 24’ με τον Τζιωνή, ο οποίος πετάχτηκε πρώτος μετά από ασταθή απόκρουση του Πρότσεκ σε σουτ του Ραμίρες.

Η ΑΕΛ ανέβασε απόδοση στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 36’, όμως στο τετ α τετ με τον Μεχίας το πλασέ του Αντάμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι κι ακολούθως η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των «πρασίνων».

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να φτιάχνουν τη μεγάλη φάση, ενώ το «τριφύλλι» μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας άρχισε να αναζητεί το 2-0 στις αντεπιθέσεις.

Η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση στο 81’, όταν ένα γλίστρημα του Μανρίκε έδωσε την ευκαιρία στον ντα Σίλβα να μπει στην περιοχή και να δώσει πάσα «πάρε-βάλε» στον Γουίλερ, όμως δύο λεπτά αργότερα από ασίστ του Τζιωνή ο Ραμίρες με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Πρότσεκ και ξανάβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' ο νεοεισελθών Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος σκόραρε μετά από ακριβώς έξι μήνες και το 1-0 επί της Ένωσης στο ΓΣΠ, στις 16 Σεπτεμβρίου 2018!

ΟΜΟΝΟΙΑ (4-2-3-1): Μεχίας - Μότα, Κούσουλος, Γκαφούρ, Μανρίκε - Σοάρες (69’ Κολοβός), Γκόμεθ - Μαυρίας (85’ Λοέ), Ατζαγκούν, Τζιωνής (88’ Ντάρμπισαϊαρ) - Ραμίρες.
ΑΕΛ (4-2-3-1): Πρότσεκ - Ν. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Τζούνιορ, Γουίλερ - Αντάμοβιτς, Ζντραφκόφσκι (83’ Σίλβα) - Αντόνια (79’ Μυτίδης), ντα Σίλβα, Αβράαμ - Χουράδο (65’ Μακρής).
 

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια