Η σπόντα, η αλήθεια και η διαβεβαίωση του Κέρκεζ!

Σημάδια βελτίωσης στην εικόνα και στην απόδοση της ΑΕΛ διέκρινε, παρά την ήττα από την Ομόνοια ο Ντούσαν Κέρκεζ. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ ο Βόσνιος τεχνικός έριξε μια σπόντα για τη μειονότητα που τον επικρίνει, είπε μια μεγάλη αλήθεια αναφορικά με την υπομονή απέναντι στη (νεανική) ομάδα του και έδωσε μια σημαντική διαβεβαίωση για το μέλλον.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι δύσκολα, όταν χάνεις έτσι. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τους παίκτες μας μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Χάσαμε, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Υπήρχαν κάποια λάθη, αλλά παίξαμε καλά. Κανενός δεν αρέσει να χάνει, αλλά όταν γίνεται αυτό πρέπει να τα δίνεις όλα. Χαίρομαι που το κάναμε αυτό. Θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Ευχαριστώ τον ΣΥΦΑΕΛ και το 95% του κόσμου μας που μας στηρίζουν από την αρχή. Υπόσχομαι να δουλέψουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κέρκεζ.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι εξαιρουμένου του αγώνα με την ΑΕΚ η ΑΕΛ έχει γνωρίσει τρεις εύκολες ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές ο Βόσνιος αποκρίθηκε: «Σήμερα χάσαμε εύκολα;» Στην επισήμανση ότι η ομάδα του δεν έχασε μεν εύκολα, αλλά έχασε δίκαια, ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε: «Μπορεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Σίγουρα αυτό δεν είναι το μάξιμουμ των ικανοτήτων μας. Εμείς θα προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα και είναι στη κρίση του κόσμου, αν αυτό αρκεί για το πρωτάθλημα, για την Ευρώπη ή οτιδήπορε άλλο.

Στην Κύπρο όταν βάζεις ένα πλάνο τριετίας, ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται, θέλει άμεσα αποτελέσματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα αλλάξουμε κάποια πράγματα, θα πάρουμε κάποιες νίκες στους επόμενους αγώνες και θα τερματίσουμε στη θέση που είμασε τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου