«Αυτοί είμαστε από την αρχή, δεν μπορούμε να...»

Συγχαρητήρια αλλά και κριτική μοίρασε ο Γιάννης Αναστασίου στην ανάλυση-αξιολόγησή του για το 3-1 της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ανέδειξε τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα για την ομάδα του, ενώ κατόπιν σχετικής ερώτησης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μαρίνο Τζιωνή, ο οποίος με ένα τέρμα και μια ασίστ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Ομόνοιας.

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας με τρία γκολ. Θέλαμε να μεταφέρουμε γρήγορα την μπάλα. Επιλέξαμε ένα σχήμα πιο ευέλικτο. Στα πρώτα 30 λεπτά η ομάδα ήταν όπως θέλαμε. Μετά για έναν ανεξήγητο λόγο γυρίσαμε πίσω. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε σαν υπνωτισμένοι. Ωστόσο κάθε φορά που φεύγαμε στην κόντρα δημιουργούσαμε προϋποθέσεις.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κάποια άλλα στοιχεία. Κάναμε αρκετά λάθη ατομικά. Αυτοί είμαστε από την αρχή της σεζόν, δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε, αλλά όπως είχα πει και μετά το τέλος της α' φάσης στα πλέι οφ προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι, ιδίως με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όλη η προσοχή μας στρέφεται τώρα στον επόμενο αγώνα», τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας.

«Ο Τζιωνής έχει τρομερή διάθεση, έχει όμως και πολλά να μάθει. Έχει την ικανότητα να πατάει περιοχή, να δίνει ασίστ και να σκοράρει. Έχει γρήγορο χειρισμό της μπάλας. Τακτικά πρέπει να βελτιωθεί όπως και στη δύναμη. Ακούει όμως και προσπαθεί να κάνει βήματα εμπρός. Είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο να υπάρχουν παίκτες εξελίξιμοι», σχολίασε για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό της ομάδας του.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια