Οι προβλέψεις για το ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαγνητίζει το ενδιαφέρον από τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν στις 18:00 στο Τσίρειο στάδιο, σε ένα σημαντικό ματς για την έκβαση της μάχης του τίτλου. Επίσης σήμερα θα γίνουν οι αγώνες Πάφος – Ανόρθωση στις 16:00 και Αλκή – Δόξα στις 18:00 σε σημαντικό ματς για την κάτω ζώνη.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις και για τα τρία σημερινά ματς. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει πολλά για την μετέπειτα πορεία στην προσπάθεια των δύο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου, με την BET ON ALFA να προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις. Η νίκη του Απόλλωνα προσφέρεται στο 2.35, το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ στο 2.75 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.35. Η διπλή ευκαιρία 1Χ έχει απόδοση 1.38, το Χ2 διπλή ευκαιρία προσφέρεται στο 1.51 και η διπλή ευκαιρία 1.2 στο 1.27.

Όσον αφορά τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο ντέρμπι, προσφέρονται οι πιο κάτω αποδόσεις.

Over 1.5 goals: 1.20  Under 1.5 goals: 3.90

Over 2.5 goals: 1.65  Under 2.5 goals: 2.00

Over 3.5 goals: 2.60  Under 3.5 goals: 1.40

Over 4.5 goals: 4.70  Under 4.5 goals: 1.14

Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ντέρμπι, η απόδοση του Goal – Goal προσφέρεται στο 1.55.

ΑΛΚΗ – ΔΟΞΑ

Καθοριστική αναμέτρηση για τη μάχη για την παραμονή στην Α’ κατηγορία. Η Αλκή μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς, ενώ η Δόξα έχει αρκετό καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με απολογισμό 21 βαθμούς.

Η νίκη της Αλκής προσφέρεται στο 2.45, το διπλό για νίκη της Δόξας στο 2.69 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.10. Απόδοση 1.90 έχει το over 2.5 goals, στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.70.

ΠΑΦΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στην πρώτη θέση του ομίλου με 29 βαθμούς βρίσκεται η Ανόρθωση, ενώ η Πάφος με τους 22 βαθμούς είναι ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη. Στο 2.10 προσφέρεται η νίκη της Πάφου στην BET ON ALFA, 3.10 το διπλό της Ανόρθωσης και 3.20 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.70, ενώ το Goal – Goal αν βλέπετε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται στο 1.80.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

Δειτε Επισης

Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν