Η μαγκιά του Αυγουστή «χάνεται» στα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Το χθεσινό ντέρμπι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες… Τελικά ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε γι’ άλλη μια φορά με ανατροπή κι επιβλήθηκε του Απόλλωνα μέσα στη Λεμεσό και το «Τσίρειο» στάδιο.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη, ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή αλλά και ποδοσφαιριστές δέχονται τα «πυρά» των φίλων του Απόλλωνα, αφού η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και μάλιστα έχασε το προβάδισμα δύο βαθμών που είχε έναντι του ΑΠΟΕΛ.

Η εξαιρετική δουλειά του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα φαίνεται ότι «χάνεται» μέσα από τα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει αναδειχθεί πρόσφατα ως ο καλύτερος προπονητής των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ (21η και 22η της Α΄ φάσης και 1η και 2η της Β΄ φάσης).

Ωστόσο, αυτό δεν ικανοποιεί τους φίλους του Απόλλωνα οι οποίοι του ασκούν έντονη κριτική μετά την ήττα και την απώλεια της κορυφής στη βαθμολογία και θεωρούν ότι ο Αυγουστή δεν μπορεί τελικά να διαχειριστεί την ομάδα απέναντι στο συνδιεκδικητή για τη μάχη του τίτλου.   

Ταυτόχρονα, τα «βάζουν» με τη διοίκηση Κίρζη για το ότι ο Απόλλωνας δεν ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αυτό ήταν λάθος, όπως, παραδέχθηκε σήμερα (18/03) ο εκ Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος πρόσθεσε ότι υπερεκτιμήθηκε κάπως η ομάδα.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένουν 7 αγωνιστικές και ο Κύπριος τεχνικός καλείται να βρει τον τρόπο, ώστε η ομάδα του να επιστρέψει ξανά στην κορυφή και να πανηγυρίσει τελικά φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό που θέλουν στον Απόλλωνα είναι ο κόσμος του να παραμείνει ψύχραιμος και συσπειρωμένος και να στηρίξει την ομάδα μέχρι τέλους.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ είναι στην κορυφή με 54 βαθμούς, έναν μπροστά από τον Απόλλωνα με τις δύο ομάδες ν’ αγωνίζονται ξανά μεταξύ τους στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.
 
Διαβάστε επίσης:
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα