«Η Δόξα είναι απομίμηση του ΑΠΟΕΛ»

Την επιβλητική νίκη της ομάδας του επί της Αλκής αλλά και τα παράπονα του Πάρντο, σχολίασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μια ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ίσως η πιο σημαντική νίκη που πετύχαμε μέχρι στιγμής φέτος. Όταν η Δόξα είναι με την πλάτη στον τοίχο, πάντα τα καταφέρνει. Είναι μια απομίμηση του ΑΠΟΕΛ. Πάντα όταν παίζουμε τέτοια παιχνίδια, 99% τα κερδίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, έχουν καρδιά και αγαπούν αυτή την ομάδα. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη».

Για το ότι η Δόξα έχει να κερδίσει αρκετό διάστημα:
«Έχει να κερδίσουμε από το παιχνίδι με την Ένωση. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα ήμασταν ήρεμοι, δουλέψαμε, τόσο με το τεχνικό τιμ, αλλά και ως διοίκηση, ξέραμε ότι η ομάδα θα απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Για τη συνέχεια:
«Κάποια μας έχρισαν φαβορί για διαβάθμιση, όσοι ξέρουν την Δόξα κανείς δε θα πίστευε ότι θα έπεφτε κατηγορία. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή μετά από 15 μέρες, όσο και να νομίζουν κάποιοι ότι ο Ερμής τελείωσε, θα είναι δύσκολο. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο».

Για τα παράπονα της Αλκής:
«Για όνομα του θεού, ίσως ο κορυφαίος διαιτητής ο Τιμόθεος Χριστοφή. Δεν νομίζω να έχει κάποια φάση που αδικήθηκε η Αλκή».

Για το αν τον ενοχλεί αυτή η κίνηση από πλευράς Αλκής και τις δηλώσεις Πάρντο:
«Με ενοχλεί, έχω καλές σχέσης με τον κ. Λόππα. Αν έχανα εγώ έτσι, δεν θα έλεγα τίποτα. Έχεις φάει 4 γκολ κ. Πάρντο, αν σε αδίκησε μια φάση η διαιτησία δεν φταίει μόνο αυτό. Ωστόσο, ως Δόξα, δεν μπορείς να βλέπεις το σπίτι του άλλου, βλέπουμε το σπίτι μας και προχωράμε».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών