Συνεχίζονται τα βελτιωτικά έργα στην «ΑΕΚ Αρένα»

Την πρώτη της ήττα μετά την επιστροφή του Ιμανόλ Ιδιάκεθ γνώρισε η ΑΕΚ στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (16/3) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. 

Οι Λαρνακείς θα εκμεταλλευτούν τη διακοπή και θα επικεντρωθούν στην κατάκτηση της 3ης θέσης, κάτι που αποτελεί πολύ εφικτό στόχο. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Μετά από 81 παιχνίδια «την έπαθε» ο Ιδιακέθ

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν η πρώτη ήττα από την επιστροφή του Ιδιάκεθ. Τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο μόνο ως ωφέλιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Να δουλέψουμε στις αρκετές μέρες που μεσολαβούν για να επανέλθουμε στα γνωστά μας στάνταρ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μετράμε κάποιες επιστροφές και να μπορέσουμε να επιδιώξουμε να επανακτήσουμε τον καλό μας ρυθμό. Το βάρος πέφτει στο να δουλέψουμε με τους παίκτες και να προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Ελπίζουμε».

Για το στόχο της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Οφείλουμε να κοιτάζουμε πάντα πιο ψηλά. Όσο κι αν είναι μεγάλη η απόσταση από τις προπορευόμενες εμείς είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Για τα έργα στην Αρένα: «Αυτή τη στιγμή η διαδικασία προχωράει κανονικά. Περιμένουμε τις προσφορές και όταν είμαστε έτοιμοι θα ξεκινήσουμε».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών