Επίσημη τοποθέτηση Σαλαμίνας για Τιάγκο και Βεσελόφσκι

Σε συζητήσεις με τους Τιάγκο και Βεσελόφσκι βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα, αφού επιθυμεί την παραμονή των δύο παικτών στην ομάδα. 

Η ομάδα της Αμμοχώστου άρχισε ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της, Δημήτρης Λάζος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0

Οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την Μαγκούσα: «Πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να στείλουμε μηνύματα φιλίας και συνεργασίας. Οι δύο κοινότητες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και μαζί μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά» ανέφερε.

Για την πορεία της ομάδας: «Δηλώναμε από την πρώτη μέρα ότι η ομάδα θέλει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο κόντρα σε όλες τις ομάδες. Μαζέψαμε πέντε βαθμούς στα πλέι οφ και είναι ένα θετικό δείγμα για την ομάδα μας. Θέλουμε να χτίσουμε μια καλύτερη Νέα Σαλαμίνα».

Για τη νέα σεζόν: «Δεν μπορούμε να έχουμε την οποιαδήποτε αύξηση στον προϋπολογισμό. Θέλουμε να ξεκαθαρίσει το ρόστερ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και από κει και πέρα είναι θέμα των Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου».

Για την 4η θέση: «Έχουμε τις δικές μας μαθηματικές πιθανότητες. Ο στόχος είναι να είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον των Βεσελόφσκι και Τιάγκο: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και χρειάζεται υπομονή. Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο διοικητικό συμβούλιο και στον προπονητή. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές βάσει των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Από κει και πέρα είναι στο χέρι τους τι θα κάνουν».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο