«Επίθεση» Ολυμπιακών σε Σαλαμίνα: «Εσείς το γλεντάτε κιόλας..»

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Μαγκούσα, η οποία διεξήχθη σήμερα στο χωριό Πύλα, προβλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά δεν αντιμετωπίστηκε με το ίδιο (θετικό) βλέμμα απ' όλους. Την άλλη όψη του νομίσματος σε όσα πρεσβεύουν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες ανέδειξε μέσα από ανακοίνωσή του ο ΠΑΝ. ΣΥ. ΦΙ. Τακτακαλάς.

Με ανάρτηση στο λογαριασμό του συνδέσμου στο facebok οι φίλοι του Ολυμπιακού Λευκωσίας απευθύνονται ουσιαστικά στη Νέα Σαλαμίνα με αφορμή τη σημασία και τα μηνύματα της αναμέτρησης μ' έναν τουρκοκυπριακό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Φιλικά» τα είπατε με αυτούς που για 45 χρόνια κατακρατούν παράνομα τις περιουσίες μας και δεν λένε με τίποτα να ξεκουμπιστούν. Έχοντας διαπράξει χιλιάδες εγκλήματα που ούτε εμείς πραγματικά δεν θέλουμε να απαριθμήσουμε ξανά, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχθεί ή αναγνωρίσει οτιδήποτε από όλα αυτά. Όντως, τόσο φιλειρηνιστές και δημοκράτες είναι τα αδέρφια σας, που ο ηγέτης τους ούτε σ’ αυτό το πολυδιαφημιζόμενο και καλά προγραμματισμένο υποτιθέμενο «φιλικό» δεν παρευρέθηκε, βρίσκοντας του κόσμου τις ηλίθιες προφάσεις και δικαιολογίες.

Αν η άλλη πλευρά ήταν πρόθυμη για πραγματικές υποχωρήσεις και για ειρήνη στην Κύπρο η Αμμοχώστος θα είχε ήδη εδώ και χρόνια επιστραφεί στους νόμιμους κατοίκους της.

Παρόλ’ αυτά εσείς πανηγυρίζετε για τα μαθήματα ειρήνης και επαναπροσέγγισης που δίνετε μέσα από ένα τέτοιο γελοίο φιλικό. Είναι γεγονός πλέον ότι, όταν σας τα... κατεβάζουν τα αδέλφια σας, εσείς το γλεντάτε κιόλας.

Άραγε πως θα σας φαινόταν να αγωνιστείτε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, μέσα στο δικό σας γήπεδο που παράνομα κατέχουν, με διαιτητή έποικο υπό την προστασία της τούρκικης αστυνομίας και υπό τη στενή επίβλεψη και παρακολούθηση του τουρκικού στρατού, αφού περνούσατε απο όλων των ειδών τους εξευτελιστικούς ελέγχους που το καθεστώς τους θα είχε σκαρφιστεί;

Τότε ίσως να αντιλαμβανόσασταν τις πραγματικές προθέσεις και πεποιθήσεις της άλλης πλευράς που με μανία προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε και να μας πλασάρετε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
Est.2004


Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου