Καυστική ανακοίνωση από Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός το Συναγερμό»

Νέα ανακοίνωση με βολές σε ποικίλες κατευθύνσεις εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, στην οποία απευθύνεται άμεσα στους διοικούντες του σωματείου, στους οποίους επιρρίπτει ευθύνη για τις αποτυχίες τις καλαθοσφαιρικής ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να τιμωρήσει τον ΔΗΣΥ που πλήγωσε ανεπανόρθωτα...»

Αναφορά γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο των γαλαζοκιτρίνων σε συνέχεια της χθεσινής (20/3) καυστικής ανακοίνωσης καλώντας τον δείξει με τη ψήφο του τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί με την κάρτα φιλάθλου.

Η ανακοίνωση:

«Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να σωπάσουμε μπροστά στο έγκλημα το οποίο διαπράττεται σε βάρος του σωματείου μας τον τελευταίο καιρό, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε και να τα πούμε έξω από τα δόντια. Δεν είχαμε παρέμβει την προηγούμενη εβδομάδα, αφού περιμέναμε να περάσει ο σημαντικός αγώνας στη λεμεσό.

Το τρίτο σε σειρά κάζο από μια διαλυμένη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας φέτος μόνο ατυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Τρεις ήττες από μια ομάδα η οποία είχε να μας κερδίσει περίπου 20 χρόνια και που συνολικά μετρά 4 νίκες όλες κι όλες στο πρωτάθλημα φέρνει πολλές υποψίες και βαρύ προβληματισμό, όπως και η παραίτηση του προπονητή. Και να ξέρετε πως αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους.

Οι διοικούντες αρχικά δεν σεβάστηκαν τον κόσμο όταν έφεραν στην ομάδα του φουτσαλ μας ένα μίασμα, ένα προκλητικό ........ που σε κάθε παιχνίδι έβριζε και προκαλούσε το κόσμο. Ήξεραν από την αρχή ότι ο κόσμος μας δεν θα τον δεχτεί ποτέ σαν μέρος της ομάδας αλλά αυτοί προχώρησαν στην μεταγραφή του αγνοώντας επιδεικτικά τους πάντες.

Από την αρχή της χρονιάς και αφού ανέλαβαν την διοίκηση του σωματείου ακούστηκαν τόσες υποσχέσεις που στην τελική έπεσαν στο κενό ιδικά όσο αφορά το μπασκετικό τμήμα. Τα τμήματα του σωματείου μας με μερικές εξαιρέσεις πάσχουν και από οικονομικής πλευράς αλλά και από αγωνιστικής. Αθλητές, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές απλήρωτοι με τα οικονομικά του σωματείου να είναι στη χειρότερη τους κατάσταση, με το όνομα της ομάδας να διασύρεται.

Ντροπή ακόμα και μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ως σωματείο δεν παρευρεθήκαμε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου μιας γιορτής που ανέκαθεν ο ΑΠΟΕΛ δήλωνε την παρουσία του. Ευτυχώς ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έδωσε βροντερό παρών εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας μόνος του.

Λάβετε αυτή την ανακοίνωση ως την τελευταία σας προειδοποίηση και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι την επόμενη «λάθος» κίνηση θα την πληρώσετε με το κόστος για όσα κάνατε μέχρι τώρα. Μπορεί κάποιοι να κράτησαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μακριά από τα γήπεδα, αλλά να ξέρετε όλοι πως έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Υ.Γ. Επειδή τα διάφορα παπαγαλάκια και κομματόσκυλλα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πολύ καλά ποιός ευθύνεται για τον διωγμό του πιο δυνατού όπλου της ομάδας από δίπλα της, βγήκαν παγανιά οι γλείφτες τους για να μας πουν τα δικά τους. Ακούστε λοιπόν καλά πιστά σκυλιά του συστήματος. Για εμάς το ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από οποιαδήποτε κομματική παράταξη, οποιοδήποτε λαμόγιο πολιτικό και οποιοδήποτε μισθό. Αν βάζετε το κόμμα σας πάνω από την Ιδέα του ΑΠΟΕΛ τότε πολύ απλά δεν είστε ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ αλλά κομματόσκυλλα. Και επειδή λέτε πως κατευθύνουμε τον κόσμο να ψηφήσει συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, μάθετε πως ........ γράφουμε τα κόμματα σας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αν στηρίζαμε κάποιον από αυτούς θα βγαίναμε να το λέγαμε καθαρά γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτικάντηδες για να κρυβόμαστε και να λέμε ψέματα στον κόσμο. Ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός από το Συναγερμό! Τιμωρήστε αυτούς που κρατάνε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ έξω από τα γήπεδα. Δείξετε τους πως το ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από όλα.

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ»

*Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκαν όλα τα υβριστικά σχόλια

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια