«Μέχρι να επιστρέψει η Ομόνοια, θα χρειαστούμε το Μακάρειο και του χρόνου…»

Τις εξελίξεις που σημειώνονται σχετικά με την προσπάθεια της Ομόνοιας να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο στάδιο σχολίασε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, κάνοντας παράλληλα αναφορά στο σχέδιο της ομάδας της Κατωκοπιάς για ιδιόκτητο γήπεδο στην Περιστερώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα «πόδια» του ΚΟΑ το αίτημα της Ομόνοιας-Πότε θα εξεταστεί το θέμα...

Η σχετική τοποθέτηση: «Ακόμα ο ΚΟΑ δεν μας έχει φωνάξει. Μέχρι να επιστρέψει η Ομόνοια στο Μακάρειο θα εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο συμπληρωματικός προϋπολογισμός για το στάδιο στην Περιστερώνα. Θα χρειαστούμε το γήπεδο στο Μακάρειο και του χρόνου και μετά θα πάμε στην προσωρινή μας έδρα στην Περιστερώνα, μέχρι να επιστρέψουμε στην φυσική μας. Το έργο πρέπει να ξεκινήσει οπωσδήποτε εντός του 2019. Το χρονοδιάγραμμα του που είναι γύρω στους 10 μήνες, σημαίνει ότι την μεθεπόμενη χρονιά θα είμαστε στο δικό μας γήπεδο. Το γήπεδο στην Περιστερώνα θα γίνει περιφερικό στάδιο για τις κοινότητες. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε και τον Διγενή Μόρφου και άλλες ομάδες που επιθυμούν.

Για το Μακάρειο δεν είναι μόνο το πόσες ομάδες θα παίζουν εκεί. Είναι το πόσο αντέχει το γήπεδο. Πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα. Είναι πολλά τα έξοδα του ΚΟΑ που διατηρεί στη ζωή το Μακάρειο. Είναι εδώ που φαίνεται η ανάγκη για ανέγερση νέου γηπέδου. Μπορείτε να δείτε σε τι κατάσταση είναι τα βοηθητικά του Μακαραείο που προπονούνται τόσες ομάδες εκεί. Ο χλοοτάπητας είναι υποφερτός με πάρα πολλά έξοδα από τον ΚΟΑ για να τον συντηρεί. Είναι πολλά τα λεφτά. Για την Περιστερώνα είμαστε έτοιμοι και θα προκηρυχθούν αμέσως προσφορές με όλα τα έγγραφα συμπληρωμένα που τα έχουμε όλα έτοιμα και κατατεθειμένα ήδη στον ΚΟΑ. Θέλουμε απλά το οκ από το Υπουργικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό. Μάξιμουμ τέλη Ιουνίου θα έχουμε την απάντηση. Θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή. Θα ζωντανέψουμε μια περιοχή που έχει και νόημα σε καιρούς που φεύγει ο κόσμος από τα γήπεδα».

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»