Τιμούρ Κεσπάγια: «Τώρα θα φανεί η πραγματική δύναμη της ομάδας...»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε σε ΜΜΕ της Γεωργίας με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας με την Ελβετία σήμερα (23/03) για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «www.live.ge» κι αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ουδεμία τοποθέτηση έγινε για την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Καθώς τα χρόνια περνούν, η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχουν χρήματα. Τα χρήματα που δίνει το κράτος είναι σαν σταγόνες στη θάλασσα. Όσα χρήματα δίνονται στο γεωργιανό ποδόσφαιρο δαπανώνται το ίδιο για να αγοράσουν ένα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Όταν κάνουμε μια τέτοια σύγκριση, μπορούμε εύκολα να δούμε ότι η ανάπτυξη είναι πολύ δύσκολη».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Γεωργίας και σημείωσε ότι αυτό θα προσελκύσει τους μεγάλους συλλόγους.

Επεσήμανε ότι ο Γκιόργκι Τσακβετάτζε είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας και ότι θα πρέπει ν’ αποτελέσει παράδειγμα προς άλλους που θέλουν να κάνουν καριέρα.

Η προοπτική επιτυχία της Εθνικής Γεωργίας και η διαφωνία που είχαν στο παρελθόν: «Αυτοί οι παίκτες που παίζουν τώρα τακτικά στην εθνική ομάδα ήταν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Είχαμε μια διαφωνία με κάποιους. Μερικοί ήταν δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι δεν έπαιξαν και έπρεπε να φύγουν από την ομάδα. Δεν μπορούσα να πω ότι υπήρξε μια διαμάχη, αλλά ήταν μια διαφωνία. Ωστόσο, στο μέλλον φάνηκε ότι προχωρούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι τωρινοί παίκτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους και η ομάδα της Γεωργίας θα κερδίσει πολλά ακόμα. Η πραγματική δύναμη της ομάδας θα φανεί τώρα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι ξεχωριστό το γεγονός ότι τέσσερις αγγλικές ομάδες αγωνίζονται για να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη γνώμη μου, κάθε ομάδα άξιζε να περάσει στα προημιτελικά. Θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Κατά τη γνώμη μου, η Γιουβέντους είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί».

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια