Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ για το αριστερό άκρο της άμυνας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στην Ανόρθωση, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μελετά καθημερινά πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για τη στελέχωση της ομάδας.

Ο Γεωργιανός τεχνικός παρακολούθησε χθες (23/3) την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ελβετία, βλέποντας από κοντά τον βασικό τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του 51χρονου κόουτς. 

Ένα όνομα που φαίνεται να προστέθηκε στους υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τους οποίους η ομάδα της Αμμοχώστου ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή τους είναι εκείνο του Γκιόργκι Ναβαλόφσκι. 

Πρόκειται για 32χρονο Γεωργιανό αμυντικό, ο οποίος έχει ως φυσική θέση το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στη Διναμό Μινσκ στη Λευκορωσία. 

Στις αρχές Μαρτίου επέστρεψε στη Διναμό Μπαντούμι Γεωργίας, χωρίς να έχει καταγράψει κάποια επίσημη συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ έμεινε στον πάγκο στη χθεσινή (23/3) ήττα της ομάδας του από την Ελβετία με 2-0. 

Τελευταία του συμμετοχή ήταν τον περασμένο Νοέμβριου στην εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ανδόρα για το θεσμό του κυπέλλου εθνών, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο 35 φορές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, στη Γεωργία και την Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής