Η ατάκα 5χρονου οπαδού της Ένωσης που συγκίνησε τον Φελκ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Fun Day» της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στο οποίο έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος, το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους, κάτι που αποτέλεσε μοναδική εμπειρία τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γονείς τους.

Η ενημέρωση της Ένωσης:

«ΕΝΠ United
Sunday Fun Day !

Μια μόνο πρόταση από ένα παιδάκι 5 χρόνων από μόνη της αντικατοπτρίζει τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα εδώ στο Τάσος Μάρκου !

"Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου" λόγια γεμάτα ουσία και νόημα από ένα παιδί 5 χρόνων , συγκίνησε ακόμα και τον προπονητή της πρώτης ομάδας !

Όλοι έδωσαν το παρών από τον πρόεδρο , προπονητικό επιτελείο της Α ομάδος , ποδοσφαιριστές επαγγελματίες προπονητές Ακαδημιών ,παιδιά και γονείς όλοι σαν ένας", είναι η ανάρτηση στην σελίδα FC ENP Academy U5-U13.

ΕΝΠ UNITED!

Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, αλλά και με τον ημιτελικό του κυπέλλου λίγες μόνο μέρες μακριά, η Διοίκηση, η προπονητική ομάδα κι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, φιλοξένησαν σήμερα Κυριακή 24/3/2019 στο "Τάσος Μάρκου" τα παιδιά των Ακαδημιών ηλικίας από 5 έως και 12 χρονών!

Τα παιδιά έπαιξαν, προπονήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους! Ήταν σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτά κι αυτό φαινόταν εύκολα στα μάτια τους αλλά κι από τον ενθουσιασμό τους που δεν μπορούσαν να κρύψουν.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές, με την ευχή αυτή η εκδήλωση να επαναληφθεί την παραμονή του μεγάλου τελικού", σημειώνει η σελίδα "Enosara Paralimni"»

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»