«Δικαιώνομαι για την απόφασή μου να φύγω από τον ΑΠΟΕΛ»

Στην ανωτερότητα του αντιπάλου και στο επίπεδο δυσκολίας των αγώνων με τέτοιου είδους ομάδες όπως αυτή του Βελγίου, στάθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε στη μεικτή ζώνη ο Μηνάς Αντωνίου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο ΓΣΠ και στήριξε την Εθνική μας ομάδα, ενώ στο τέλος σχολίασε και τη δική του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μηνάς Αντωνίου, χαρακτήρισε ως δικαίωση επίσης τη μετακίνησή του στην ομάδα του Παραλιμνίου από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς με τα λεπτά συμμετοχής που πήρε στα πόδια του, μαγνήτισε την προσοχή του Ραν Μπεν Σιμόν και ήρθε και η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Αναλυτικά:
«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Κατάφεραν και προηγήθηκαν στο σκορ σχεδόν νωρίς με δυο γκολ και μετά από αυτό ήταν ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για τη παρουσία της ομάδας στο γήπεδο:
«Όλη ομάδα έτρεξε, κάναμε ότι μπορούσαμε και το σημαντικό πάντοτε είναι η ομάδα. Πιστεύω όλοι παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις που μπορούσαν και προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Για τον κόσμο:
«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας, να συνεχίσει να μας στηρίζει, και εμείς θα δίνουμε το 100% για να μην τους απογοητεύουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τους στόχους:
«Στόχος της εθνικής μας ομάδας είναι κάθε παιχνίδι να κυνηγάει τους τρεις βαθμούς και να βλέπουμε παρακάτω. Πάντα θα πηγαίνουμε για το καλύτερο, πάντα θα κυνηγάμε το τρίποντο και ότι βγει».

Για τη δική του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους:
«Πιστεύω άρχισα σιγά σιγά να δικαιώνομαι για την απόφασή μου να φύγω από τον ΑΠΟΕΛ τον Δεκέμβρη για να πάω κάπου να παίξω. Τώρα που άρχισα να αγωνίζομαι πήρα λεπτά στα πόδια μου, ο προπονητής της Εθνικής το είδε, πίστεψε σε μένα, πήρα την κλήση μου και ήρθα εδώ και συμμετέχω μαζί με την Εθνική μου ομάδα».  
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

​​​​​​​

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου