«Υπάρχει ανησυχία, η Πάφος F.C. φτιάχτηκε για ν' ανέβει ψηλά στη βαθμολογία»

Ανησυχία για τα βαθμολογικά δεδομένα της Πάφος F.C, επικρατεί στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας με τη διαβάθμιση να είναι ανοικτή ανάμεσα σε όλες τις ομάδες του Β' γκρουπ πλην της Ανόρθωσης.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση αλλά και τη δύσκολη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλλιούρας στον Super Sport FM 104.0 κάνοντας αναφορά και στην αλλαγή του αγώνα ο οποίος μεταφέρθηκε το Σάββατο (30/3).

Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχήν το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:00, όπως μας ενημέρωσε η ΚΟΠ».

Για το ότι είναι τελικός το επόμενο παιχνίδι…
«Όντως είναι ένας τελικός αυτός με την Ένωση, όπως και τα υπόλοιπα που ακολουθούν. Είναι ένα δύσκολο ματς που θέλουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ και θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα…
«Όπως είπα και πριν είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ ανεβασμένη η Ένωση εδώ και αρκετό καιρό. Μια νίκη μπορεί να σε φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία, όμως το πρόβλημα είναι η ήττα. Εμείς θα πάμε για την νίκη που θα μας φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για την προετοιμασία…
«Επαναρχίζει η προετοιμασία της ομάδας, αφού υπήρχε ένα διάλειμμα. Αυτή η διακοπή ήρθε βολικά για την ομάδα μας. Είχαμε ένα φιλικό με την Ρίγα, στο οποίο πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές. Και ο προπονητής μας δοκίμασε κάποια πράγματα».

Υπάρχει ανησυχία στην ομάδα για την βαθμολογική θέση;
«Αντικειμενικά, υπάρχει ανησυχία. Φτιάχτηκε μια ομάδα που θα ανέβαινε πιο ψηλά στη βαθμολογία, όμως ήρθαν κάποια πράγματα μέσα στην χρονιά που μας έφεραν στην προτελευταία θέση. Με αυτά τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας θα παλέψουμε».

Δειτε Επισης

Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»