«Θέλουμε να περπατάμε έξω και να μην ντρεπόμαστε για την Ανόρθωση»

Φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό Πολιτεία FM 106.7, βρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο οποίος μίλησε για τα πλάνα του στον δύσκολο δρόμο που βαδίζει το ιστορικό Σωματείο.

Όπως επεσήμανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου, τα πλάνα εστιάζονται σε δυο τομείς, το αγωνιστικό και το οικονομικό, με το δεύτερο να είναι και το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση. 

Αναλυτικά:

«Τον τελευταίο μήνα έχω αναλάβει τα ηνία του ιστορικού Σωματείου της Ανόρθωσης αλλά στα διοικητικά είμαι από το 2010 και πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα και βοηθούσα όπως μπορούσα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είχαμε ένα σοβαρό πρόβλημα και έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά για να σώσει το Σωματείο».

Για τα πλάνα που υπάρχουν:
«Τα πλάνα εστιάζονται σε δυο τομείς, το αγωνιστικό και το οικονομικό. Στο οικονομικό έχουμε αρκετά προβλήματα αλλά στην παρούσα φάση στόχος μας είναι να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου, ώστε η ομάδα μας να ξεκινήσει τη νέα χρονιά χωρίς προβλήματα και μειώσεις βαθμών. Αυτή τη στιγμή με τη βοήθεια των αγνών Ανορθωσιατών, ξεπερνάμε τα προβλήματά μας, ένα ένα, και θεωρώ ότι με αυτή τη βοήθεια θα ξεπεραστούν και τα άλλα προβλήματα που έχουμε στο δρόμο μας.

Το πλάνο που έχουμε για μετά είναι να έρθει η περηφάνια πίσω στον κόσμο της Ανόρθωσης. Θέλουμε να νιώθουμε περήφανοι και αυτή την περηφάνια θέλουμε να την έχουμε σε όλους τους τομείς. Είναι λογικό τα τελευταία χρόνια να έχει χαθεί αυτή η περηφάνια. Δεν είναι μόνο της πορείας αλλά και διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί. Θέλουμε να περπατούμε έξω και να μην ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε με την Ανόρθωση. Θέλουμε την Ανόρθωση με τις αρχές που είχε πριν την εισβολή αλλά και μετά. Ένα σωματείο το οποίο είχε άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες της Κύπρου».

Για την άτυπη κόντρα με την Ένωση:
«Θεωρώ ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε και έχουμε πολλά πράγματα που μας ενώνουν. Κατ’ αρχή είμαστε και τα δυο σωματεία από την ίδια επαρχία. Η Ανόρθωση στο παρελθόν βοηθούσε αρκετά την Ένωση και αυτό είναι καταγεγραμμένο και στα πρακτικά του Συλλόγου. Ήταν ένα αδελφικό Σωματείο η Ένωση για την Ανόρθωση, και θεωρώ ότι αφού βρούμε λύση στα υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας, θεωρώ ότι θα βρούμε και τρόπους να έχουμε στενότερες σχέσεις με την ομάδα του Παραλιμνίου.

Καταληκτικό μήνυμα:
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους αγνούς Ανορθωσιάτες που βοηθάνε αυτή την προσπάθεια, ειδικά τον φίλο του Λούκα που έχει διοργανώσει αυτή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και θεωρώ ότι θα έχει τεράστια επιτυχία. Θέλω να πω στον κόσμο της Ανόρθωσης να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα και θα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε και η Ανόρθωση θα είναι πιο δυνατή την επόμενη χρονιά».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο αυτοκράτορας της Ρώμης δεν πέθανε, είναι ο Φραντσέσκο Τότι
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου