«Έχω καλό προαίσθημα-Μπορούμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα»

Ο Νάτσο Κάσες εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στην καθιερωμένη συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμάνολ Ιδιάκεθ και μίλησε για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με στόχο να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με νίκη. Με τη Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι και τώρα πιστεύω μπορούμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Είναι δύσκολο ομάδα, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο με συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα. Στην «Αρένα», όμως, είμαστε δυνατοί, επικίνδυνοι και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Είσαι έτοιμος να παίξει μετά τον τραυματισμό σου: «Ναι, αισθάνομαι πολύ καλά. Ξεκίνησα να προπονούμε εδώ και μία βδομάδα με την ομάδα και δεν έχω καθόλου πόνο. Έχω καλό προαίσθημα για το ματς και αν παίξω θα κάνω το καλύτερο».

Ποιον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα θεωρείς πιο επικίνδυνο; «Μου αρέσει ο Απόλλωνας. Μπορώ να σας πω πολλούς παίκτες όπως ο αρχηγός Παπουλλής. Τακτικά όμως είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ