Ανόρθωση: Έμεινε το... μελάνι για τον Σίλντενφελντ

Με επιτυχία φαίνεται πως κλείνει ένα από τα βασικά μεταγραφικά «μέτωπα» της Ανόρθωσης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συναίνεσε να παραμείνει κάτοικος του «Αντώνης Καρράς» για ακόμη μία χρονιά.

Υπέρ της παραμονής του 34χρονου αμυντικού είχε γνωμοδοτήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια και στις διαπραγματεύσεις η διοίκηση Χατζηπαντέλα κατάφερε να υλοποιήσει την επιθυμία του Γεωργιανού προπονητή. Ο Κροάτης στόπερ αφ' ενός πείστηκε για τις πρωταγωνιστικές φιλοδοξίες της ομάδας για τη σεζόν 2019/20, αφ' ετέρου παίρνει το συμβόλαιο που θέλει.

Αυτό δεν είναι τελικά μονοετές ή διετές, όπως αρχικά ήταν οι επιλογές, αλλά 1+1. Η ανανέωση για ακόμη έναν χρόνο περνά μέσα απ[ό τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών και ο Σίλντενφελντ έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί πως θα παραμείνει και για τέταρτο χρόνο στην «Κυρία», αφού απουσιάζει σπανιότατα -είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών.

Ο 34χρονος άσος έχει δώσει ήδη προφοτικά τη συγκατάθεσή του για τη σύναψη νέου συμβολαίου και πλέον είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών με την ανακοίνωση από την Ανόρθωση για το win-win deal, αφού η ίδια θα κρατήσει έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και με προσωπικότητα-εμπειρία ικανή να την οδηγήσει στη νέα εποχή και ο παίκτης θα συνεχίσει σ' ένα γνώριμο περιβάλλον έχοντας εξασφαλίσει μια πολύ καλή συμφωνία για την ηλικία του.

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ