Ομόνοια: Πήρε Κολοβό στο 1/7 της τιμής αγοράς του!

Οικονομικά σπουδαίο deal για την Ομόνοια χαρακτηρίζεται από τα ελλαδικά Μ.Μ.Ε. η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού από τη Μέχελεν, καθώς οι «πράσινοι» πήραν τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό μόλις στο ένα έβδομο της τιμής αγοράς του από τους Βέλγους.
 
Σύμφωνα με το Sport24.gr, το καλοκαίρι του 2017 η Μέχελεν είχε καταβάλει €750.000 στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο το «τριφύλλι» θα πληρώσει τώρα €120.000, προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό του έως το καλοκαίρι του 2021.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Ο Δημήτρης Κολοβός και η δυναμική επιστροφή του στην ελληνική πραγματικότητα, μέσω και του γκολ που σημείωσε με την Εθνική κόντρα στη Βοσνία, σημαδεύτηκε σχεδόν άμεσα από φήμες που ήθελαν διάφορες ομάδες (μέχρι και τον Παναθηναϊκό) να ασχολείται με την περίπτωση του.
 
Όλα αυτά όμως, μέχρι την Παρασκευή (29/3), διότι η Ομόνοια πρόλαβε τους "πράσινους", κι όλους τους "μνηστήρες" του 25χρονου επιθετικού. Όπως έγινε γνωστό, ο MVP και σκόρερ του 2-2 στο Βοσνία - Ελλάδα ανήκει πλέον στην κυπριακή ομάδα, επίσημα έως το καλοκαίρι του 2021.
 
Η Ομόνοια, λοιπόν, αγόρασε τον παίκτη από την Μαλίν, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που έφτανε μόλις τα 120.000 ευρώ! Οι Κύπριοι έπρεπε μέχρι τις 31 Μαρτίου ν' αποφασίσουν τι θα κάνουν και το έκαναν δύο ημέρες νωρίτερα, διότι τα... σινιάλα από την ποδοσφαιρική πιάτσα ήθελαν αρκετές ομάδες να ρωτούν για την ιδιοκτησιακό καθεστώς γύρω από τον 25χρονο.
 
Ο Κολοβός (όπως και ο Μαυρίας) αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου τον Γενάρη, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας και μαζί του αγωνιστικά αναγεννήθηκε. Από εκεί και πέρα είναι και οικονομικά σπουδαίο deal για την Ομόνοια αφού πριν από 1,5 χρόνο περίπου η Μαλίν είχε χαλάσει 750.000 € για να αγοράσει τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό!
 

Δειτε Επισης

Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup