«Δεν κερδίζεις πρωτάθλημα τον Μάρτιο, μην αγγίζετε τους παίκτες μου»

Αρκετά έντονος ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι με το τέλος της αναμέτρησης με την Ομόνοια, ο οποίος όπως επεσήμανε πρωταθλήματα δεν παίρνεις ούτε τον Μάρτιο ούτε τον Απρίλιο. 

Αναλυτικά:

«Εξαρτάται το πως θα δεις αυτό τον βαθμό. Οι παίκτες έδωσαν το 100%, όπως σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά την κατάσταση. Δεν μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ για να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Πήραμε ένα βαθμό. Είμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον αντίπαλό μας και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είναι εύκολο αλλά αποδεχόμαστε αυτό τον βαθμό που παίρνουμε σπίτι και αρχίζουμε ξανά αύριο».

«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Πέρσι, μπορεί να πει κάποιος ότι δεν νικούσαμε τον Απόλλωνα και φέτος τον κερδίζουμε. Δεν είναι φυσιολογικό να μην κερδίζουμε στην έδρα μας, όμως δεν είναι συνηθισμένη η ομάδα να αγωνίζεται χωρίς τους οργανωμένους.  Οι παίκτες δείχνουν την ίδια αποφασιστικότητα σε κάθε παιχνίδι. Μη ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα, ήμασταν στο -5 και τώρα είμαστε στο +2. Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν κερδίσαμε και θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε. Μην αγγίζετε τους παίκτες. Αν θέλετε κάτι ελάτε σε μένα. Είναι δική μου ευθύνη αν θέλετε κάτι, ελάτε σε μένα. Οι παίκτες δείχνουν πνεύμα και τιμούν τη φανέλα που φορούν».

«Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τηλεόραση. Πιστέψτε με. Σέβομαι τους πάντες αλλά δεν παρακολουθώ τι γράφουν για μένα. Είναι κανόνας μου να σέβομαι κάθε άποψη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών