«Δεν είχε πάρει βαθμούς με ΑΠΟΕΛ για 3,5 χρόνια, χαρούμενος γι' αυτό»

Χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μάρκο Μότα μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε στη δική του απόδοση στο ντέρμπι κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, ενώ υποσχέθηκε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι και το περίμενα καιρό, ό,τι έγινε-έγινε. Νομίζω αξίζαμε αυτό τον βαθμό, είχαμε μπροστά μας μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Όμως η Ομόνοια έδωσε τα πάντα στο γήπεδο και αξίζαμε τον βαθμό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είμαι χαρούμενος για μένα και την ομάδα μου».

Για την απόδοση του και το μέλλον του: «Είναι αλήθεια, νιώθω καλύτερα. Έπαιξα μόνο τρία παιχνίδια. Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν ούτε για την επόμενη σεζόν. Έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια και αυτά θέλω να σκέφτομαι. Θέλω να κάνω το καλύτερο για την Ομόνοια και τον κόσμο της που περιμένει πολλά από μένα. Μιλάω μόνο μέσα από το γήπεδο. Είμαι άνθρωπος που θέλω να απαντώ μόνο στο γήπεδο. Έκανα μόνο τρεις εγχειρήσεις στην καριέρα μου, και τώρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, γιατί δούλεψα. Μπορώ να παίξω και είμαι χαρούμενος γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».

Για το αποτέλεσμα και το επόμενο παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα να κάνει το καλύτερο. Ξέρω πως δεν έχει πάρει βαθμούς σε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 3,5 χρόνια. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι καλή ομάδα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Για να είμαι ειλικρινής ήμουν έτοιμος από τον Νοέμβριο. Είναι αλήθεια πως δεν είναι εύκολο μετά από εγχείρηση, αλλά ξέρω το σώμα μου. Όταν έχεις φουλ προετοιμασία, νιώθεις καλύτερα. Δεν θέλω να μιλήσω όμως για τη νέα σεζόν, μόνο για τα έξι παιχνίδια που απομένουν».

«Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα για να παίξω. Ο Άνχελ Γκόμεθ με πίστευε πολύ. Είμαστε καλά εδώ με την οικογένεια μου. Η οικογένεια μου είναι πολύ σημαντική για μένα».

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ