Έκλεισε στην Ομόνοια ο Ενσούε (τα δεδομένα της συμφωνίας)

Κάτοικος Λευκωσίας, αλλά φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, θα παραμείνει ο Εμίλιο Ενσούε, το συμβόλαιο του οποίου εδώ και καιρό έχει λυθεί μονομερώς από τον ΑΠΟΕΛ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και αφού ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε στην πειθαρχική επιτροπή για να δώσει εξηγήσεις.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Ισημερινή Γουινέα με τους γαλαζοκίτρινους, ο ίδιος ξεκίνησε το ψάξιμο για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη.

Έχοντας εικόνα της ποιότητάς του από όσα έδειξε στον περίπου ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ήταν δεδομένο ότι ενδιαφέρον θα επιδείκνυαν και ομάδες από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Τις προάλλες το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες που ήθελαν την Πάφο F.C να έκανε πρόταση στον ποδοσφαιριστή και στην οποία προνοούνταν απολαβές ύψους 200.000 ευρώ ετησίως, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται θετικός να αγωνιστεί στην παφιακή ομάδα.

Όπως μαθαίνουμε ο παίκτης τελικά τα βρήκε με την Ομόνοια, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της εταιρείας των πρασίνων, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος ανάμεσα στα θέματα που έτρεξε με την παρουσία του στην Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες ήταν η ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής για τη νέα χρονιά.

Αυτή κλείνει με πρώην παίκτη του «αιώνιου αντιπάλου», με τον Εμίλιο Ενσούε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση της Ομόνοιας και δεν δίστασε να πει το «ναι» για να βρεθεί στο αντίπαλο δέος του ΑΠΟΕΛ την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, ο Ενσούε με την αλλαγή στρατοπέδου στην Λευκωσία θα αυξήσει τις απολαβές του, μιας και θα παίρνει 350.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου. Δηλαδή θα έχει αύξηση περίπου 50.000 σε σχέση με το συμβόλαιό του στους γαλαζοκιτρίνους.

Η συμφωνία είναι τριετής και στο συμβόλαιο προνοούνται γερά μπόνους σε περίπτωση τίτλων, αλλά και εξόδου της Ομόνοιας στην Ευρώπη. Ο Ενσούε, για τον οποίο θετική άποψη έχει και ο προπονητής των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου, θα ανακοινωθεί από τους τριφυλλοφόρους μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.
 
*Η πιο πάνω είδηση αποτελεί πρωταπριλιάτικο ψέμα…

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ