«Αν υπήρχε VAR στο γκολ του Καρλάο – Λάθος υποδείχθηκε, δημιουργείται προκατάληψη»

Τις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια ανάλυσε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Χρήστο Σκαπούλλης.
 
Η  ανάλυση των φάσεων:
 
9’ – Επειδή υπάρχουν κάποιοι που μας λένε ότι ήταν οφσάιντ το τέρμα του Καρλάο. Τo ερευνήσαμε. Όντως ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς και όταν είναι ευθεία με τους αμυντικούς και οι οδηγίες είναι να αφήνουν το παιχνίδι. Αν υπήρχε VAR και αποδεικνυόταν ότι ήταν οφσάιντ ήταν άλλη κουβέντα.
11’ – Δεν υπάρχει οφσάιντ σε βάρος της Ομόνοιας. Ήταν οριακό. Λάθος υποδείχθηκε. Στη μια περίπτωση δόθηκε και στην άλλη όχι. Δημιουργείται προκατάληψη.
23’ – Ο Καζού σήκωσε ψηλά το πόδι του μπροστά στον Μαυρία. Πόσο πρέπει να σηκώσει το πόδι του για να δώσει φάουλ ο διαιτητής.
29’ – Πριν να βρεθεί εν πεδία η μπάλα τραβιούνται οι παίκτες. Αν ήταν εν πεδία η μπάλα θα ήταν πέναλτι (σε τράβηγμα του Βύντρα στον Σόουζα) μετά από κόρνερ.
44’ – Όχι πέναλτι σε πέσιμο στην περιοχή του Ζαχίντ.
68’ – (Ο Τάμαρι ζήτησε κίτρινη στον Κούσουλο μετά από φάουλ που του έγινε). Υπονομεύεις το διαιτητή. Δεν πρέπει να λες στο διαιτητή τι πρέπει να κάμει.
80’ –  (Όταν μετά από προσπάθεια του Μοράις η μπάλα χτύπησε στον Αναστασίου και η μπάλα έφθασε μετά σε πόδια παικτών της Ομόνοιας) - Όταν χτυπήσει η μπάλα στο διαιτητή ή σε οποιοδήποτε μέλος του διαιτητικού τιμ, ο διαιτητής υποχρεούται να διακόψει το παιχνίδι. Ακόμη και γκολ να μπει πρέπει να το ακυρώσει. Ο διαιτητής δεν είναι νεκρό σημείο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση Μπεργκ για τη μεταγραφή Χαραλάμπους-«Ήρθε η πρόταση του Άρη, ήθελε να πάει και έφυγε»
Νέα αρχή για το κυπριακό Futsal-Παρουσίασε το πλάνο στα σωματεία ο Λοΐζίδης
Παρουσίασε τον Γκέιμπριελ Κρεκ ο Κίρζης-«Μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, με προοπτική να γίνει μέτοχος πλειοψηφίας»
Δημόσια έκκληση από τον Λοϊζίδη για παράταση της εφαρμογής της νέας κάρτας φιλάθλου
«Το μέλλον μας ήταν προδιαγεγραμμένο, πίστεψαν ότι έπιασες το ταβάνι σου και σε θεώρησαν περιττό»
Επίσημα στον Άρη ο Χάμπος Χαραλάμπους μέχρι το 2028
Στη Βραζιλία συνδέουν και τον ΑΠΟΕΛ με τον Νταβίντ Λουίζ
Μοιράζει στους οπαδούς της Πάφου FC μπόνους εγγραφής 40 ευρώ η Fonbet!
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Champions League
Χάλασε την ιστορική νίκη της Πάφου στο φινάλε η Μακάμπι