Σημαντική εξέλιξη με Κωνσταντίνο Παναγή στην Ομόνοια

Με το τριφύλλι στο στήθος θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Παναγή μέχρι το 2023. Ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας με μεγάλη χαρά έχει υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την Ομόνοια. 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του παρουσιάστηκε περήφανος και χαρούμενος που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας της Λευκωσίας.

Η ενημέρωση των πρασίνων:

«Με ενθουσιασμό, διάθεση και αυτοπεποίθηση ο Κωνσταντίνος Παναγή προσβλέπει σε αρκετές διακρίσεις και επιτυχίες με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

“Είμαι χαρούμενος, αλλά και περήφανος που συνεχίζω σε αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση για όλες τις θυσίες που έχω κάνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα αναγνώρισε και καταλήξαμε στην επέκταση της συνεργασίας. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, το αναγνωρίζω. Συνεχίζω με στόχο να γίνομαι καλύτερος για να δίνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια!” ανάφερε ο Κωνσταντίνος Παναγή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα μας σε παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Νάπα, στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και λίγο αργότερα, στις 22 Μαρτίου 2015, υπερασπίστηκε την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 89 συμμετοχές σε επίσημες αναμετρήσεις».

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο