Σηκώνουν ασπίδα και δίνουν ρυθμό στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ οι «Παλιοί Πορτοκαλί»

Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τις ομάδες που επηρεάστηκε αρκετά από τη μείωση της προσέλευσης του κόσμου στις κερκίδες στη φετινή σεζόν.
 
Η κάρτα οπαδού παρουσιάζεται από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ως ο μεγάλος λόγος της απόφασής του για αποχή από τα παιχνίδια.

Η απουσία τους είναι εμφανής και φάνηκε ξεκάθαρα και στον χθεσινό (03/04) αγώνα απέναντι στην Ένωση, στο πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του κυπέλλου, αφού εν απουσία των οργανωμένων δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι περίπου 500 φίλοι της Ένωσης ακούγονταν περισσότερο στην έδρα των γαλαζοκιτρίνων.
 
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έγγραφο στο οποίο υπογράφεται από την «Ομάδα Πρωτοβουλίας Παλαιών Πορτοκαλί» και με αυτό καλούνται όσοι οπαδοί πηγαίνουν στο γήπεδο, σε όποια κερκίδα και να βρίσκονται, να μαζεύονται κοντά στο νότιο πέταλο προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό με συνθήματα η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 
Η επιστολή που κυκλοφορεί:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου