Ανόρθωση: Το (αληθινά) μεγάλο στοίχημα του Κετσπάγια

Ο Σίλντενφελντ συμφώνησε, ο Στρούνα είναι σε διαπραγματεύσεις, ο Πράνιτς είναι επίσης καλοδεχούμενος να παραμείνει, ενώ οι Οκριασβίλι και Ναβαλόφσκι έχουν ήδη διαμηνύσει την ετοιμότητά τους να ενταχθούν στο ρόστερ το καλοκαίρι. Ωστόσο η αληθινά μεγάλη πρόκληση του Τιμούρ Κετσπάγια στον προγραμματισμό της ερχόμενης περιόδου είναι άλλη…

Αν έπρεπε να δοθεί μια μονολεκτική απάντηση στο ερώτημα για την πλέον ουσιώδη διαφορά της εφετινής από την περυσινή Ανόρθωση, αυτή θα ήταν αναμφίβολα: τερματοφύλακας. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η σταθερότητα που προσέφερε ο Άρους ουδέποτε καλύφθηκαν από τους Φελγκέιρας, Στέμερ, Δημητρίου, Βάργκιτς και Ουζόχο που βρέθηκαν ή βρίσκονται στο μισθολόγιο της «Κυρίας».

Ο Κετσπάγια γνωρίζει -και το έχει αποδείξει από την πρώτη θητεία του- τη σημασία ενός αξιόπιστου Νο1 στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και φιλόδοξης ομάδας. Ακριβώς γι’ αυτό ο νέος τερματοφύλακας είναι το πραγματικά μεγάλο στοίχημά του.

Ο Γεωργιανός φαίνεται να έχει καταλήξει στον διεθνή συμπατριώτη του, Γκιόργκι Λόρια. Ο 33χρονος σχεδόν δίμετρος (1,97μ.) τερματοφύλακας δεν είναι ελεύθερος, καθώς τον Ιανουάριο υπέγραψε στο Μαγδεμβούργο, θα απαλλαγεί όμως από τη δέσμευσή του, αν η ομάδα του δεν εξασφαλίσει την παραμονή της στην Τσβάιτελιγκα (σ.σ. έπειτα από 27 αγωνιστικές είναι στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ).

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε η Ανόρθωση θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη τόσο για διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την ελευθέρας του Λόρια όσο και για ενεργοποίηση του plan b, αν αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν τελεσφορήσουν.
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή