Ο τρίτος μικρός του ΑΠΟΕΛ σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού με έσοδα 250.000 ευρώ

Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα ο Ηλίας Κωστή από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ μετακομίζει στην Ισπανία για να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 16χρονος, γιος του Γιώργου Κωστή που εργάζεται στο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων, με τη μεσολάβηση του μάνατζερ Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα», θα ενταχθεί στους «ροχιμπλάνκος» και θα κυνηγήσει το όνειρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λευκωσίας θα επωφεληθεί με ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες από τη μεταγραφή του Ηλία Κωστή και ενδεχομένως να υπάρχουν περαιτέρω κέρδη αναλόγως της πορείας του.

Ο νεαρός, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και ως οκτάρι, αποτελεί την τρίτη μετακίνηση που γίνεται από τον ΑΠΟΕΛ σε ομάδα του εξωτερικού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η αρχή έγινε τον Ιούνιο του 2018 με τον Σεργκέι Γκρούμπατς να παίρνει μεταγραφή για την Κίεβο Βερόνα, με τους γαλαζοκίτρινους να δικαιούνται ένα ποσό περίπου 150.000 ευρώ για την ανατροφή του παίκτη. Ο 19χρονος Mαυροβούνιος επιθετικός, ο οποίος έβαλε υπογραφή πέντε χρόνων με τους Ιταλούς, ήδη κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της ιταλικής ομάδας, καθώς χρησιμοποιήθηκε για ένα 20λεπτο σε αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Κάλιαρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Επιπρόσθετα, τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Ναούμ ανακοινώθηκε ότι αρχίζει προπονήσεις με την Πάντοβα, η οποία αγωνίζεται στη Serie B. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρασε από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και πλέον βρίσκεται στην ιταλική ομάδα. Προηγουμένως είχε ενταχθεί στην Πάντοβα και ο Αγάπιος Βρίκκης, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 είχε μεταπηδήσει από τους γαλαζοκιτρίνους στην Τορίνο και πρόσφατα μεταφέρθηκε στην Πάντοβα.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ