ΑΠΟΕΛ: Τα 11 συμβόλαια που λήγουν στο φινάλε της σεζόν

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αγγίξει με το ένα χέρι στο φετινό πρωτάθλημα, το έβδομο στη σειρά για τους γαλαζοκιτρίνους. Η ομάδα της Λευκωσίας με το +4 από τον δεύτερο Απόλλωνα έχει το πάνω χέρι με πέντε αγώνες να απομένουν.
 
Πέραν από την προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων, στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, πλέον, παίζει και το θέμα του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά. Μέσα στο πλαίσιο αυτό αρχίζουν τα σενάρια για τους παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και για το τι μέλλει γενέσθαι.
 
Συγκεκριμένα, 11 ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων δεν δεσμεύονται για την επόμενη χρονιά.
 
Από τους Κύπριους του ρόστερ λήγουν τα συμβόλαια των Γιώργου Μερκή και Στάθη Αλωνεύτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει πρόθεση για ανανέωση και έτσι εκτός απρόοπτου αμφότεροι θα βρίσκονται και του χρόνου στον Αρχάγγελο.
 
 
Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ολοκληρώνεται και το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ο Νούνο Μοράις, Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ο Πορτογάλος ρωτήθηκε στο πλαίσιο των δηλώσεων του στη CytaVision για το μέλλον και με χαμόγελο απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο.
 
Πέραν του αρχηγού των γαλαζοκίτρινων στον αέρα είναι και το μέλλον των Φακινέτι, Ρουέδα και Βάτερμαν από τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο πρώτοι έχουν (για διάφορους λόγους) ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ οι άλλοι δύο θεωρούνται εκ των βασικών και θα κριθεί από την άποψη του τεχνικού διευθυντή Ντομένικο Τέτι για το τι θα γίνει με την παραμονή τους στην ομάδα.
 
Από εκεί και πέρα, τελειώνουν οι δανεισμοί των Καζού, Κασίνι, Μπάλογκ και Νατέλ. Είναι σίγουρο ότι με τον τελευταίο υπάρχει επιθυμία να διατηρηθεί στο ρόστερ, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τα θέλω της Σάο Πάολο.
 
Δανεικός είναι και ο Καρλάο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται και με την Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές σε παιχνίδια πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ, δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει τη νέα χρονιά και είναι κάτι που το συζητάει με την οικογένειά του.
 

Δειτε Επισης

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»