Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την ΚΟΠ, αν...»

  10/04/2019 09:43
«Θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την ΚΟΠ, αν...»

«Θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την ΚΟΠ, αν...»

  10/04/2019 09:43

Την άποψη πως η αναστολή του πρωταθλήματος β' κατηγορίας ήλθε τη σωστή στιγμή κατέθεσε ο Λουκής Αρχοντίδης σε ραδιοφωνική φιλοξενία του στον Super Sport FM 104.0 Για ένα υπό εξέταση μέτρο παραδέχθηκε πως είναι μονόδρομος, αλλά υποστήριξε πως, αν περάσει, το σωματείο του θα αποχωρήσει από την ΚΟΠ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Επτά; 27 οι φάκελοι! Υπάρχουν πολλοί και από την α' κατηγορία»!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αρχοντίδης για...
...την πληροφορία ότι, όταν έρχεται φάκελος, θα τιμωρούνται και οι δυο ομάδες: «Είναι ένα μετρό που θα κάψουμε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την ΚΟΠ, δεν έχουμε τα χρήματα να πληρώνουμε τέτοια πρόστιμα…».

...τις δηλώσεις του Κώστα Ηλία: «Έχω ζητήσει από τον ίδιο να κάνει μια δημόσια απολογία ή να στοιχειοθετήσει αυτά που λέει. Έχει πει ότι το ΘΟΙ είναι ο εγκέφαλος της όλης κατάστασης».

...τα μέτρα που θα ληφθούν: «Είναι η καλύτερη απόφαση αυτή την στιγμή. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα. Υπάρχει μόνο φωτιά, ο καπνός έχει χαθεί. Πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Υπήρχε διάσταση μεταξύ παικτών και επενδυτών. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε σε εκείνο το παιγνίδι με την ΜΕΑΠ, όταν δεχθήκαμε 10 γκολ…»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας