«Όταν ένας ζητά από παίκτη μου να φάει κόκκινη και θα του δώσει 5-10 χιλιάδες, τι να κάμω εγώ

Την κατάσταση που επικρατεί στη Β' κατηγορία και όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχολίασε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ACTIVE και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Αναλυτικά:

«Βεβαίως φταίνε και οι πρόεδροι. Αλλά τι να κάνω εγώ. Να μαντρίσω 25 παίκτες και να κάνω κάθε βδομάδα τον ντετέκτιβ. Κάτι μάνατζερ που μπλέκονται να πάρουν τους παίκτες μεταγραφές. Πρέπει να μπούνε βαθμίδες. Μα τι να κάνω εγώ; Κάθε μέρα κάμνω τον ντετέκτιβ. Ο καθένας κάμνει το παιχνίδι του. Άμα είναι για μεγάλες ομάδες όλοι βουβώνετε. Αλλά έτσι είναι. Το σύστημα. Γιατί φοβάστε όλοι τους μεγάλους. Πρέπει να υπακούμε τους μεγάλους. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι και οι μικροί είναι στο παιχνίδι. Έρχεται ένα μπάτζετ 17 εκατομμυρίων και παίζει με τις 800.000. Αν δέρουμε μία μέρα αυτή την ομάδα, είναι σαν να πιάσαμε το πρωτάθλημα. Παίζουν πέντε φορές τον χρόνο το ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια. Ε, πώς να πάει στο γήπεδο ο κόσμος. Αφού βαρέθηκε να βλέπει ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, είναι λογικό. Τα πλέι οφ γιατί τα κάναμε; Για να σώζεται ο Ερμής και να πιάνει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και ο Απόλλων; Ελάτε στη θέση τη δική μου και της Ανόρθωσης. Εγώ θα κυνηγήσω όλα τα παιχνίδια σας το λέω από τώρα. Όμως, δώσε μου ένα κίνητρο. Τα πλέι οφ δεν χρειάζονται, είναι για να στήνουν παιχνίδια. Μπορεί να παίζουν και οι παίκτες στοιχήματα. Αφού δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν και θα φύγουν από την ομάδα. Έρχεστε όλοι πάνω στους πρόεδρους».

Σας έτυχε τέτοια περίπτωση με ποδοσφαιριστές: 

«Εγώ κλείνω τις υποθέσεις μόνος μου. Αν βλέπεις ότι έδιωξε παίκτη ο Φανιέρος υπάρχουν λόγοι και αιτίες. Άμαν πιάνω εγώ στα χέρια μου και δείχνουν μου μήνυμα στο τηλέφωνο πριν πέντε-δέκα χρόνια ότι ένας ζητά από κάποιον παίκτη μου να φάει κόκκινη και θα του δώσει 5-10 χιλιάδες ευρώ, τι να κάμω εγώ; Μου το έδειξε ο παίκτης και του είπα δεν θα παίξεις, θα μείνεις στον πάγκο. Θα πάω εγώ να γίνω Σέρλοκ Χολμς. Μάγκας ο παίκτης μου, ήρθε και είπε μου. Πόσοι παίκτες το έκαμαν όμως τούτο και αρπάξαν τες 5 και τις 10 χιλιάδες; Και μετά ήρτε φάκελος και φταίει ο Φανιέρος. Μα ποιος Φανιέρος ρε; Ακόμα που είστε. Όταν πάμε στις τελευταίες αγωνιστικές ακόμα να δείτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup