Πληροφορίες για το μέλλον του Κόπιτς - Συνάντηση με το Δ.Σ. της Πάφος F.C.

Πρόθεση για συνέχεια της συνεργασίας με τον Ζέλικο Κόπιτς επιδεικνύουν στην Πάφος F.C, αφού έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Κροάτη τεχνικού.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 θα γίνει συνάντηση στο τέλος της σεζόν έτσι ώστε να συζητηθούν κάποια πράγματα παρόλο ότι υπάρχει συμφωνία και για τη νέα χρονιά. 

Οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την Αλκή: «Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία από τη Δευτέρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε καταφέρει εδώ και καιρό να την κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Θέλουμε καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το σενάριο της ήττας. Δεν θέλουμε να μπλέξουμε περισσότερο και να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Υπάρχει δρόμος και δεν έχει τελειώσει κάτι, δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, σοβαροί και γενικώς να μην χάσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ζάντερ και Πάβελ θα αργήσουν να επιστρέψουν θέλουν ακόμα 2 βδομάδες για να είναι πίσω στην αγωνιστική δράση. Οι Καρώ που ήταν εκτός λόγω καρτών και Χολτ που ήταν τιμωρημένος από τον αθλητικό δικαστή επιστρέφουν και είναι θετικό για μας».

Για τον προπονητή: «Ο κ. Κόπιτς έχει συμφωνία μέχρι και του χρόνου με την ομάδα μας. Μπορεί να υπάρχει συμφωνία, αλλά θα υπάρξουν και συναντήσεις με το Δ.Σ. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον κ. Κόπιτς. Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε κάποιο απρόοπτο και θα είναι στην ομάδα μας και του χρόνου».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού