Σεραφείμ: «Γενικά όλος ο κόσμος στήνει...»

Για την απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος β' κατηγορίας, την απόρριψη της ένστασης του Ολυμπιακού κατά του κύρους του διακοπέντος αγώνα με τον Οθέλλο, αλλά και την παραίτηση Χριστόφορου Τορναρίτη μίλησε ο Κώστας Σεραφείμ.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για...

...την παραίτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη: «Επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση που κατέχει. Ήταν προσωπική του επιθυμία και είναι σεβαστή».

...το αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο στόχαστρο: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει πυροβοληθεί από κανένα. Μπορεί να πυροβολείτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλοι πυροβολούνται για τους φακέλους. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν εμπλέκεται στους φακέλους. Αν κάποιοι θέλουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό, είναι δικό τους πρόβλημα. Γιατί όμως να στοχοποιείται ο Ολυμπιακός; Είδατε πουθενά το όνομα του Ολυμπιακού;».

...την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Πήρε μια απόφαση η δικαστική που δεν μηδενίζει τον Οθέλλο. Την απόφαση της δικαστικής την κοινοποιήσαμε τους νομικούς μας για να δούμε αν θα ασκηθεί έφεση μέσα στα πλαίσια. Το τι λένε μέσα στα καφενεία δεν μπορώ να σχολιάζω. Δεν απαντώ το τι λέγεται στους καφενέδες. Εγώ στηρίζομαι σε γεγονότα. Ο καθένας στην Κύπρο ότι σενάρια επιστημονικής φαντασίας πλάθει, μπορεί να τα λέει».

...τις… σκιές στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και την απόφαση της ΚΟΠ να το διακόψει: «Είναι μαύρα σύννεφα, όχι σκιές. Είναι σεβαστή η απόφαση της ΚΟΠ, για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αν έφτασε στο απροχώρητο, είναι σεβαστή απόφαση».

...το ότι καταδιώκεται ο Ολυμπιακός: «Ας κυνηγήσουν κάποιον που εμπλέκεται στους φακέλους και όχι τον Ολυμπιακό. Αισθανόμαστε αδικημένοι από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Έπρεπε να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ μας. Είμαστε ακόμα σε μια θέση που οδηγεί στην α’ κατηγορία. Έμειναν τέσσερις αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες ανεβαίνουμε κατηγορία. Γενικά όλος κόσμος στήνει στον τοίχο τον Ολυμπιακό».

...το τι απαντά σε όλα όσα λένε για τον Ολυμπιακό: «Εμείς θα μιλούμε με γεγονότα και δεδομένα. Το τι λένε για να πλήξουν τον Ολυμπιακό, δεν με απασχολεί».

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup