«Τα κατορθώματα ορισμένων, γνωστά από την Αμμόχωστο μέχρι την Πάφο»

Απάντηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τη σημερινή (13/4) τους ανακοίνωση έδωσαν εκείνοι του Άρη σχετικά με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στις τελευταίες ημέρες στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας.

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν στέκονται στο πλευρό του πρόεδρου της ομάδας, Σταύρου Δημοσθένους δίνοντάς του τα εύσημα για τη δουλειά που κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ευτυχώς δηλαδή που παραιτήθηκε ο Τορναρίτης ν’ αγιάσει ξανά το άθλημα»

Η ανακοίνωση:

«Λένε πως όταν σε κυριεύει ο πανικός ρίχνεις λάσπες, μόνο και μόνο για να προκαλέσεις εντυπώσεις , με ανυπόστατες εικασίες και υποθέσεις. Θα βόλευε ορισμένους τα κακά του Κυπριακού πρωταθλήματος να τα φορτώσουν σε αυτό που τους τρέχει, βαθμολογικά. Αυτό είναι αθέμιτο και αθέμιτα έμαθαν να παίζουν. Ακόμα και μετά από ορισμένα δημοσιεύματα που δεν αναφέρονται στο όνομα του Άρη, αυτοί επιμένουν και συνεχίζουν να επιμένουν… Να μιλάς είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι η τεκμηρίωση του λόγου σου . Δεν έχουμε την ανάγκη να απαντήσουμε σε κανένα. Ούτε προσωπικά, ούτε συλλογικά, αλλά αναγκαζόμαστε.

Ποτέ, μα ποτέ , δεν ήμασταν προσωπολάτρες και ούτε τρέχαμε πίσω από κοστούμια, γραβάτες , πολιτικούς και οποιουσδήποτε άλλους . Μας αρκεί που τα κατορθώματα ορισμένων, είναι γνωστά από την Αμμόχωστο μέχρι και την Πάφο. Αυτά μόνο. Τονίζουμε ότι δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε ξανά σε κανένα.

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ
Έγνοια μας ο ΑΡΗΣ και μόνο!

Υ.Γ Είναι ευχάριστο πάντως, που το γραφείο Τύπου της ομάδας μας, ανάγκασε ορισμένους οπαδούς και δημοσιογράφους ή οπαδούς δημοσιογράφους να ανοίξουν λεξικό, για την έννοια μιας λέξης , έστω κι αν ακόμη δεν αντελήφθησαν το νόημα….

Υ.Γ 2 Είναι τιμή για την ομάδα του ΑΡΗ που έχει ένα πρόεδρο που η μόνη του έγνοια είναι ο Αρης , η διεκδίκηση του δικαίου της ομάδας και όχι η αυτοπροβολή στα social media και η προσωπική ευχαρίστηση. Ένα πρόεδρο που στα δύσκολα δεν παραιτείται, ούτε εικονικά, ούτε πραγματικά και παραμένει εκεί για να παλέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ για μην ασχοληθούμε ξανά με τέτοιου είδους θέματα».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών