Αποβολή, δοκάρια και ανεπιθύμητος συμβιβασμός στο «Μακάρειο»

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Δόξα και Ένωση σε ένα πολύ καλό σε θέαμα παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και δύο δοκάρια παίζοντας με ένα παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά.

Με την ανεπιθύμητη και για τις δύο ομάδες ισοπαλία η Δόξα ανέβηκε στους 29 βαθμούς και στη δεύτερη θέση του Β' γκρουπ, ενώ η Ένωση έφτασε τους 25 και παραμένει προτελευταία στη βαθμολογία. 

Το προφίλ του αγώνα:

Σε πολύ καλό ρυθμό κινήθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Μπατίν (16') και Κάρλος (29').

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αμπαρτζουμιάν στο 32' για σκληρό φάουλ πάνω στον Αρτάμπε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μετά από ατομική ενέργεια του Ριέρα και πλασέ σε κενή εστία στο 36'. Άμεση ήταν η απάντηση της Δόξας η οποία έφερε το παιχνίδι στα ίσα με την κοντινή κεφαλιά του Κάρλος μετά από σέντρα του Περέιρα στο 42'. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κάριτ Φελκ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που βρήκε με το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Πίττα στο 56'.
 
Για δεύτερη φορά στον αγώνα η ομάδα της Κατωκοπιάς βρήκε νωρίς το γκολ της ισοφάρισης, αυτή τη φορά με τον Μπατίν στο 61' να βρίσκει στόχο με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλεξάνδρου.
 
Το σύνολο του Λούκα Χατζηλούκα έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί και να φέρει την ολική ανατροπή αφού σε ισάριθμες περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πέτρου μετά από προσπάθειες των Μουχτάρη και Μπόλιεβιτς. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Αλεξάνδρου, Μουχτάρης, Μίτρεα, Περέιρα, Τίνκου, Μπόλιεβιτς, Αρτάμπε (38′ Παπαφώτης), Ζατλ (74′ Χατζηβασίλης), Κάρλος, Μπατίν (83' Παβλόφ)

Ένωση (Κάριτ Φελκ): Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Φυτανίδης, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Ενόχ (77'Μουλαζίμης), Ριέρα (73' Κοσμά), Πίττας, Ουντότζι (90+2'Σερμπάκοφ), Αντωνίου

Σκόρερ: 42′ Kάρλος, 61′ Mπατίν / 36′ Ριέρα, 56′ Πίττας

Κίτρινες: Μουκτάρης, Παπαφώτης, Μιτρέα / Μαϊσουράντζε, Ολίβα

Αποβολές: 32′ Αμπαρτζουμιάν 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies