Χάνι για ΑΠΟΕΛ: «Ελπίζω και περιμένω»
11:51 - 14 Απριλίου 2019

Στο πρόσωπο του Ομάρ Χάνι, συμπαίκτη του Μούσα Αλ Τάμαρι στην εθνική ομάδα, ο ΑΠΟΕΛ βλέπει -όπως έχει γίνει γνωστό εσχάτως- ακόμη μια αξιόλογη περίπτωση Ιορδανού ποδοσφαιριστή με προοπτική ένταξης στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων».
Ο 19χρονος αγωνίζεται στο Αμμάν και μετά τη νίκη της Αλ Φαϊσάλι επί της Χουσεΐν Ιρμπίντ με 2-0 κλήθηκε να σχολιάσει για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον πρωταθλητή Κύπρου. Ο Χάνι φάνηκε να έχει γνώση, αλλά και αισιοδοξία για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.
«Κάθε ποδοσγαιριστής ονειρεύεται επαγγελματική καριέρα στην Ευρώπη και ελπίζω να γίνει έτσι και για μένα. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η Αλ Φαϊσαλί να κερδίσει το πρωτάθλημα, αφού απομένουν άλλα τρία παιχνίδια. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση και η απόφαση θα παρθεί από το διοικητικό συμβούλιο», σχολίασε ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός.