«Η δουλειά που γίνεται στην Ομόνοια έχει φανεί…»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπρεπε να έρθουμε και να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο μετά τις τελευταίες αποτυχίες. Προηγηθήκαμε γρήγορα, μας έφυγε το άγχος και λειτουργήσαμε πολύ καλά.

Βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θέλουμε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Βλέπουμε την δουλειά που γίνεται στην Ομόνοια, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα και αυτή η δουλειά ήδη φαίνεται. Μια δυνατή Ομόνοια του χρόνου θα είναι καλό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Με τις απώλειες της προηγούμενης βδομάδας, δεν είναι στα δικά μας πόδια η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο είναι και άλλος μεγάλος στόχος για μας. Βλέπουμε ήδη τον αγώνα της Τετάρτης και μετά τον αγώνα της Κυριακής. Για τον τραυματισμό του Σακέτι, θα δούμε αύριο».

Για τον Σακέτι ανάφερε ότι θα εξεταστεί αύριο η κατάστασή του και κατά πόσον θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΛ για το κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος