Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θέλουν €700.000 για Χάνι, θέλει παζάρι ο Πρόδρομος

  15/04/2019 10:47
Θέλουν €700.000 για Χάνι, θέλει παζάρι ο Πρόδρομος

Θέλουν €700.000 για Χάνι, θέλει παζάρι ο Πρόδρομος

  15/04/2019 10:47
Πολύ πιο «ζεστό» απ’ ό,τι φαινόταν αποδεικνύεται τελικά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ομάρ Χάνι. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας της Ιορδανίας, που αποκαλύπτει προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών για τον 19χρονο άσο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Αμμάν, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και ιδίως τις οικονομικές της παραμέτρους.

Απαντώντας σε πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων» η Φαϊσάλι ενημέρωσε ότι αξιώνει €700.000 για τον παίκτη, ο οποίος έχει τετραετές συμβόλαιο μαζί της. Αυτό το ποσό μπορεί να δοθεί είτε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή είτε για τον διετή δανεισμό του. Επίσης η Φαϊσάλι ζήτησε και ποσοστό από όποια συμφωνία επιτευχθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απάντησαν άμεσα και ενημέρωσαν ότι υπάρχει διαφορά, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η συνάντηση, προκειμένου οι διαφωνίες να αρθούν σε απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε πρόβλημα να γίνουν αυτές είτε στην Κύπρο είτε στο Αμμάν και η Φαϊσάλι ενημέρωσε ότι είναι καλοδεχούμενη η αντιπροσωπεία των «γαλαζοκιτρίνων» στη χώρα για να προχωρήσει η μεταγραφή του Χάνι.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας