Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα Σαλαμίνα: Αυτό πείραξε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

  15/04/2019 11:36
Νέα Σαλαμίνα: Αυτό πείραξε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Νέα Σαλαμίνα: Αυτό πείραξε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

  15/04/2019 11:36
Τα αίτια της κακής εμφάνισης της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο ανέδειξε ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του βαρωσιωτικού σωματείου αναφέρθηκε και στην παράμετρο που ενόχλησε, ενώ ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών αλλά και για τις προθέσεις του συλλόγου για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για...

...την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δεν παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και είχαμε μέτρια εμφάνιση. Μας στοίχησαν οι εφτά απουσίες που είχαμε. Μας πείραξε η έκταση του σκορ. Η χθεσινή εμφάνιση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας στην φετινή χρονιά. Είπαμε ότι θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Προσπαθούμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Ολοκληρώσαμε τον αγώνα με 4 παίχτες κάτω των 21 ετών. Δεν είναι εύκολο να κρατάς ψηλά το επίπεδο».

...τις απουσίες που είχαν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: «Ο Βεσελόφσκι ήταν ανέτοιμος και ίσως αγωνιστεί απέναντι στην Ομόνοια. Ο Γκολομπάρτ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πριν τον αγώνα. Ο Ντισντέλ μετά την επέμβαση που έκανε θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Χριστοφόρου θα λείψει για ακόμη 2-3 εβδομάδες. Ο Σιαθάς θα επανέλθει μετά το Πάσχα. Ο Νουρ θα είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα».

...τη συμμετοχή των νεαρών: «Αξίζει η ευκαιρία που δίνεται στους νεαρούς. Ο Κωστή για παράδειγμα είναι 18 ετών και έχει αρκετές συμμετοχές. Είναι και οι Νικολαόυ, Πικής και Λύτρας, ενώ θα πάρουν και άλλοι ευκαιρίες. Ο Τιμόθεος επανέρχεται και θα είναι έτοιμος για την νέα χρονιά».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας