Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Φαβορί η ΑΕΛ... θα διεκδικήσουμε την πρόκριση»

  15/04/2019 13:25
«Φαβορί η ΑΕΛ... θα διεκδικήσουμε την πρόκριση»

«Φαβορί η ΑΕΛ... θα διεκδικήσουμε την πρόκριση»

  15/04/2019 13:25

Η ΑΕΛ μπρεί να είναι το φαβορί, όμως, ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM, o υπεύθυνος Τύπου επικοινωνίας, Φανούριος Κωνσταντίνου..

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε ότι τα βαθμολογικά δεδομένα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για μας με επιπλέον πίεση στα πόδια των παικτών. Γνωρίζαμε ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα εξανέμιζε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τον τίτλο. Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ. Πετύχαμε δυο γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Όταν η ομάδα ξεκίνησε τη φετινή χρονιά είχε μια πολύ διαφορετική ενδεκάδα αλλά και επιπλέον επιλογές στον πάγκο. Στην πορεία αποδεκατιστήκαμε από τους συνεχείς τραυματισμούς. »

Για την πολύ καλή παρουσία του Ψύχα: «Έχουμε μια καλή φουρνιά νέων παικτών. Για να είναι εκεί σίγουρα ο κύριος Αυγουστή και οι συνεργάτες του, τους πιστεύουν. Ο Ψύχας δούλεψε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και αυτή τη στιγμή ανταποκρίνεται. Όλα θέλουν τον τρόπο τους και τη μεταχείριση τους για να μπορέσουμε να τους βγάλουμε τον καλύτερο τους εαυτό και να μονιμοποιηθούν στον Απόλλωνα. Είναι σε καλό δρόμο και Ντανίλο και ο Βασιλειάδης και ο Ψύχας».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Είναι δύσκολο το εγχείρημα μετά τα δυο εκτός έδρας γκολ της ΑΕΛ. Αυτή τη στιγμή μεγάλο φαβορί είναι η ΑΕΛ. Θα προσπαθήσουμε παρά τα πολλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα να παραταχθούμε με μια ανταγωνιστική ενδεκάδα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για τους τραυματίες: «Ο Σακέτι θα περάσει από MRI το απόγευμα. Ο Ρομπέρζ συνεχίζει την αποθεραπεία. Ο Περέιρα, ο Χάμπος και ο Κερμπρ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Ο Τσέχος ίσως μπει από την ερχόμενη βδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς».

Για τον Σαρδινέρο: «Ο Σαρδινέρο θα είναι στη διάθεση του Αυγουστή.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας