Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν έχω δει να δίνονται εύκολα οι κόκκινες και τα πέναλτι...»

  15/04/2019 14:07
«Δεν έχω δει να δίνονται εύκολα οι κόκκινες και τα πέναλτι...»

«Δεν έχω δει να δίνονται εύκολα οι κόκκινες και τα πέναλτι...»

  15/04/2019 14:07

Αυτή η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί και δεν έχουμε δικαίωμα να την οδηγήσουμε στη Β΄ Κατηγορία δήλωσε χαρακτηριστικά στον Super Sport-FM, ο υπεύθυνος Τύπου επικοινωνίας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου. Τόνισε ότι την ερχόμενη Τετάρτη η Ένωση έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία με πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά:

«Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν ο στόχος μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και αυτό δείχνει πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με δύναμη και πάθος. Δεν δικαιούμαστε να βάζουμε αυτή την ομάδα σε κίνδυνο. Οφείλουμε στον κόσμο μας και στην ιστορία μας να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για τη διαιτησία:«Γίνονται τέτοια λάθη, όμως, δεν έχω δει να δίνονται εύκολα οι κόκκινες και τα πέναλτι. Όλοι ασχολήθηκαν με την κόκκινη και δεν ασχολήθηκαν με το καθαρό πέναλτι που είχε η ομάδα μας».

Για την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία: «Αυτή η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί και δεν έχουμε δικαίωμα να την οδηγήσουμε στη Β΄ Κατηγορία».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο: «Την ερχόμενη Τετάρτη έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Δεν είναι μόνο να το λέμε. Το αποτέλεσμα δεν μας αποτρέπει από να ονειρευόμαστε. Ο κόσμος θα είναι εκεί για ακόμα φορά. Θέλουμε να προκριθούμε για να γραφτεί μια χρυσή σελίδα στην ιστορία μας. Δεν πρέπει να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας