Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Θέλετε τον Φοίνικα σε καλούπια... και μερικοί για την πάρτη σας...»

  15/04/2019 15:23
«Θέλετε τον Φοίνικα σε καλούπια... και μερικοί για την πάρτη σας...»

«Θέλετε τον Φοίνικα σε καλούπια... και μερικοί για την πάρτη σας...»

  15/04/2019 15:23
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου ότι την ερχόμενη Πέμπτη η ώρα 18:30 θα δώσουν τον παρών του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
 
Αναλυτικά:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου ότι την ερχόμενη Πέμπτη η ώρα 18:30 θα δώσουμε το παρών μας στην έκτακτη Γ.Σ του συλλόγου. Ο οργανισμός μας, μέσω των εκπροσώπων του, θα θέσει τους προβληματισμούς του κόσμου από το βήμα της Γ.Σ. 

Δεν θα μιλήσουμε δημόσια πριν την Γ.Σ. με λεπτομέρειες αλλά θα το πράξουμε μετά από αυτή. Το τι θα ειπωθεί θα είναι βασισμένο στις απαντήσεις που θα δοθούν ενώπιων των μελών, από τα στρατόπεδα που έχετε δημιουργήσει.
 
Το μόνο που ελπίζουμε, είναι ΟΛΟΙ οι άμεσα εμπλεκόμενοι να είναι αυτοπροσώπως παρόντες την Πέμπτη. Θα σας δούμε στα μάτια και θα ζητήσουμε τις αλήθειες. Ελπίζουμε να μπορέσετε να μας τις δώσετε για μια και μοναδική φορά. Και οι αλήθειες ξεκινούν από πολλά χρόνια πριν που νομίζετε πως τις έχετε κρύψει καλά.
 
Εδώ και 11 χρόνια έχετε στριμώξει τα φτερά του ΦΟΙΝΙΚΑ και δεν τον αφήνετε να πετάξει ξανά, δεν τον αφήνετε ελεύθερο να αναγεννηθεί όπως του αξίζει. Όπως έμαθε να ζει και να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες και τις κακουχίες του. Τον θέλετε σε καλούπια και για την πάρτη του ο καθένας σας. Θα τα πούμε εκεί με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μόνο υπερασπιστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Ξέρετε που σας έχουμε γραμμένους τους υπόλοιπους. 

Υ.Γ. Απόψε έκτακτες ανοιχτές συγκεντρώσεις στα κλιμάκια μας για συζήτηση της θέσης μας».

ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΝΕΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΧΘΕΣ

Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - ΜΑΧΗΤΕΣ 1994
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας