Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έτοιμος να βάλει τα κλάματα ο Ράγιος!

  15/04/2019 17:40
Έτοιμος να βάλει τα κλάματα ο Ράγιος!

Έτοιμος να βάλει τα κλάματα ο Ράγιος!

  15/04/2019 17:40
Σε δικαστήριο του Ισραήλ παρουσιάστηκε σήμερα (15/04) ο Ρούμπεν Ράγιος σχετικά με την καταγγελία εναντίον του από αντίπαλο ποδοσφαιριστή (Ράφιν Ντάχαν) για βρώμικο μαρκάρισμα την εποχή που ήταν στην Μακάμπι. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάχαν είχε ως αποτέλεσμα τον πρόωρο τερματισμό της καριέρας του. 

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ο Ράγιος έδωσε κανονικά το παρόν του στη δίκη κάτι που δεν έκανε ο Ράφιν Νταχάν. Ο δικηγόρος του Ντάχαν προσπάθησε ν' αποδείξει ότι ο τραυματισμός του πελάτη του ήταν είδος εκδίκησης από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Ισραήλ ο Ράγιος στην κατάθεση του ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα: «Δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο. Προσπαθούσα να πάρω την μπάλα τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο δευτερόλεπτο στο ποδοσφαίρο.  Πήγαινα γρήγορα και δυνατά στην μπάλα αλλά ο Ράφι κράτησε την μπάλα πολύ κοντά του. Είμαι καλός χαρακτήρας και προσπαθώ να δίνω το καλό παράδειγμα σε όλους και απεχθάνομαι το βρώμικο παιχνίδι.  Είχα αρκετή στήριξη από τη Μακάμπι, από τους φιλάθλους, όλοι μου έλεγαν ότι τέτοια πράγμα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο με τους παίκτες να είναι εκτεθειμένοι σε τραυματισμούς».

Σε ερώτηση προς τον Ράγιος αν αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι μία επικίνδυνη κίνηση ο Ισπανός παίκτης απάντησε «Όχι, επειδή πήγαινα να πάρω την μπάλα, δεν πήγαινα προς τον Ράφιν».

Ο δικαστής ζήτησε από τους δικηγόρους των δύο να βρούνε μία λύση από κοινού για να μην προχωρήσει η υπόθεση όμως έλαβε αρνητική απάντηση από τον Ράγιος και την Μακάμπι Χάιφα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας