ΑΠΟΕΛ: Οι επαφές με Χάνι, οι πηγές χρημάτων και τα «μάτια» στη Βραζιλία!

Τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, τη βελτίωση της απόδοσης στα τελευταία παιχνίδια, τις επαφές με τον Ομάρ Χάνι, τον προγραμματισμό της ερχόμενης περιόδου και τον τρόπο λειτουργίας του ΑΠΟΕΛ σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» στον Super Sport FM 104.0 για...

...τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε πετύχει τη μια νίκη προς τον στόχο μας, έχουμε κάνει μόλις το 1/5 και ούτε να εφησυχάσουμε μπορούμε, ούτε να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή στο Παραλίμνι. Όπως το αντιλαμβάνομαι, η Ένωση δίνει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της δικής της ιστορίας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε και να παρουσιαστούμε καθώς πρέπει».

...τη διαφορά που δείχνει ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία παιχνίδια: «Γενικότερα θα έλεγα, στα παιχνίδια που δεν είχαμε παραγωγικότητα στο σκοράρισμα, η διαφορά στις αποτυχίες στο παιχνίδι με την Αλκή ή με την Ένωση, δεν μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα και ξέρουμε πως αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα σημείο που δουλεύουμε αρκετά τον τελευταίο καιρό για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αυτό τον παράγοντα».

....τις απουσίες που αντιμετώπισε ο ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι απουσίες δεν παίζουνε ποδόσφαιρο, μόνο οι παρόντες. Το λέω αυτό γιατί περάσαμε και εμείς πολλά ως ομάδα. Η απλοϊκή λογική λέει ότι θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αν δεν είχαμε απουσίες. Εμείς θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα».

...τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι μια σημαντική μέρα για το αν θα αποτελέσουν επιπλέον επιλογές οι Ντε Βινσέντι και Ιωάννου. Έχουν καλές πιθανότητες να προλάβουν. Αντίθετα, ελάχιστες πιθανότητες έχει ο Σάββας Γκέντσογλου».

...τον Ομάρ Χάνι: «Είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω όσα γράφονται. Είμαστε σε επαφή μαζί με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει κάτι το τελεσίδικο. Η περίπτωσή του θα μας απασχολήσει στο μέλλον».

...τον προγραμματισμό και το μοντέλο λειτουργίας: «Στα θέματα προγραμματισμού έχω αναφέρει πως θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Προτεραιότητα μας είναι άλλη. Δεν πάψαμε ποτέ να λέμε πως κοιτάζουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, άλλωστε το αποδείξαμε. Εφαρμόζεται ένα πλάνο, το οποίο αποδίδει. Αυτοί οι νεαροί βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ, τον βοηθούν και δημιουργούν ένα όνομα που ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει φτιάξει μια εμπορικότητα που για τις ομάδες που αγωνίζονται σε πιο ψηλά πρωταθλήματα, αποτελεί κέντρο ενδιαφέροντος. Πάρα πολλοί σκάουτερ παρακολουθούν παιχνίδια μας, σχεδόν κάθε εβδομάδα γίνεται αυτό. Αν δεν κάποιος της πωλήσεις του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, έχουν φτάσει τα 10. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όλες τις πηγές χρημάτων. Όμως, όταν στην Κύπρο δικαιούσαι 15 ξένους/κοινοτικούς, όταν αυτός ο αριθμός κλείνει, πρέπει να κοιτάξεις και παίκτες κάτω των 20 που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Είχαμε άνθρωπο για 20 μέρες στην Βραζιλία, άνθρωπο που συνεργάζεται με τον κύριο Τέτι».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς