Αρνείται συμβιβασμό, πάει για Ανώτατο Δικαστήριο ο Ράγιος!

Με τη σημερινή κατάθεση του Ραφί Νταχάν ολοκληρώνεται η ακροαματική διαδικασία στη δική για την αγωγή που έχει καταθέσει ο πρώην άσος της Μπνέι Γεχούντα κατά του Ρούμπεν Ράγιος και της Μακάμπι Χάιφα.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2013 ένα σκαιό φάουλ του Ισπανού άσου είχε κοστίσει στον τραυματισμό του Νταχάν, ο οποίος παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία ουδέποτε επανήλθε και υποχρεώθηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Στην αγωγή του ο πρώην ποδοσφαιριστής αξιώνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστη.
 
Μόλις πέρυσι ο Νταχάν κλήτευσε τον διαιτητή εκείνης της αναμέτρησης, ο οποίος κατέθεσε ότι πριν το βίαιο φάουλ ο Νταχάν είχε προκαλέσει (με φτυσίματα και σπρωξιές) τον Ράγιος. Ο διαιτητής ήταν σίγουρος πως ο Ισπανός κάποια στιγμή θα «έπαιρνε το αίμα του πίσω», αλλά ουδέποτε φαντάστηκε ότι θα το έκανε με τον συγκεκριμένο τρόπο.
 
Ο Ράγιος από την πλευρά του αρνήθηκε την οποιαδήποτε σκοπιμότητα («τίποτε το ασυνήθιστο, δεν ήταν κλοτσιά, απλώς προσπάθησα να πάρω την μπάλα, όλα έγιναν στο χιλιοστό του δευτερολέπτου. Πήγα γρήγορα και δυνατά, αλλά ο Ράφι κράτησε την μπάλα πολύ κλειστά στο σώμα του. Είμαι ένας καλός χαρακτήρας που προσπαθώ να δίνω το καλό παράδειγμα στους άλλους και απεχθάνομαι το βρόμικο παιχνίδι») και, όταν η κατηγορούσα αρχή του έδειξε φωτογραφία του τάκλιν και ρώτησε «όταν πηδάς με τα δύο πόδια στο πόδι του αντιπάλου δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι επικίνδυνη κίνηση» ο Ισπανός απάντησε: «Όχι, διότι πήγαινα για την μπάλα, όχι για τον αντίπαλο».
 
Κατάθεση έδωσε επίσης ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που προσελήφθη από την ασφαλιστική εταιρεία, για να ελέγξει την κατάσταση και τις κινήσεις του. Ο ντετέκτιβ προσκόμισε φωτογραφίες με τον Νταχάν να τρέχει στο γυμναστήριο, όμως ο δικαστής δεν τις έκανε αποδεκτές ως τεκμήρια συμφωνώντας με την άποψη της κατηγορούσας αρχής ότι μερικά λεπτά τρεξίματος μέσα στην ημέρα δεν είναι ενδεικτικά.
 
Στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας ο δικαστής ζήτησε απ’ όλους τους παρευρισκομένους να εγκαταλείψουν την αίθουσα και, σύμφωνα με τα ισραηλινά Μ.Μ.Ε., επιχείρησε να ωθήσει τις δύο πλευρές σε συμβιβασμό. Οι δικηγόροι του Ράγιος και της Μακάμπι Χάιφα αρνήθηκαν σθεναρά και, κατά τα φαινόμενα, η υπόθεση οδεύει για το Ανώτατο Δικαστήριο.
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου