Στην κορυφαία ενδεκάδα ο Λαβόρδε!

Παρελθόν από την Ανόρθωση αναμένεται να αποτελέσει ο Ρικάρντο Λαβόρδε στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Κολομβιανός που επέστρεψε στο νησί μας με μεγάλες απαιτήσεις ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να τις δικαιώσει είχε αγωνιστεί για πέντε χρόνια στη Ρωσική Κράσνονταρ.

Η ιστοσελίδα «nevasport.ru» δημοσιεύει τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας με τον Κολομβιανό να βρίσκεται μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα. 

Στο εν λόγω αφιέρωμα γίνεται λόγος για μη συμμετοχή του παίκτη στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ανόρθωσης γεγονός το οποίο δεν ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κολομβιανός εξτρέμ αγωνίστηκε για μια πενταετία (σ.σ. 2013-2018) στην Κράσνονταρ πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις κατά διαστήματα. 

Ρικάρντο Λαβόρδε: Δεξιός εξτρέμ:

«Ο Κολομβιανός ήρθε από το πρωτάθλημα της Κύπρου – Τι μπορούσαμε να περιμένουμε από εκείνον; Πολλά που δεν περιμέναμε. Ο παίκτης έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει απέναντι στη Λιλ και τη Ζενίτ. Επίσης μπορεί να αποφασίσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Έμεινε στην Κρασνοντάρ για πέντε χρόνια, ένα καλό διάστημα. Το συμβόλαιο έληξε και ο Λαβόρδε επέστρεψε εκεί από όπου ήρθε. Στην Ανόρθωση δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς». 

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»