«Έντονες διαφωνίες και μικρές εντάσεις – Παίκτης της Ανόρθωσης ο Κατσαράβα»

Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες στην Ανόρθωση μετά και τη χθεσινή (18/4) Γενική Συνέλευση στην οποία έδωσαν το παρών τους μέλη του Σωματείου αλλά και οι εκπρόσωποι του Χρήστου Πουλλαΐδη.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις που προκύπτουν σχετικά με τα διοικητικά θέματα της ομάδας, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Οι δηλώσεις του:
 
Το αρχικό του σχόλιο: «Φάνηκε η αγωνία του κόσμου από την προσέλευσή του. Ήταν γεμάτη από κόσμο και μέλη της Ανόρθωσης που ήθελαν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις. Το Δ.Σ. του συλλόγου ξεκίνησε μέσα από ομιλίες να εξηγεί και να ενημερώνει πως προχώρησαν οι συναντήσεις με τον Χρήστο Πουλλαΐδη. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες και μικρές εντάσεις και είναι λογικό όταν προκύπτουν διαφωνίες. Τέθηκε το αίτημα για την επιτροπή που θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του κύριου Πουλλαΐδη. Η επιτροπή θα έρθει σε επαφές μέσα στις επόμενες τρεις μέρες και θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει αυτό. Θα γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις, έγιναν ξεκάθαρα κάποια πράγματα προς τον κόσμο για να γνωρίζει πολύ καλύτερα τα γεγονότα».
 
«Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, είναι λογικό ο κόσμος να έχει απορίες και να ρωτά. Πέρα απ’ όσα έγιναν υπάρχουν και οι οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να λύσουμε για να μην δεχθούμε ποινές αρκετά βαρετές για την ομάδα μας. Όλα πρέπει να γίνουν αρκετά σύντομα».
 
«Το άλλο θέμα που τέθηκε ήταν ότι οποιαδήποτε κατάληξη και να έχει το θέμα με τον κύριο Πουλλαΐδη θα γίνει γνωστό μέσα από τη Γενική Συνέλευση. Εφόσον αυτό δεν γίνει θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».
 
Για όσα ακούστηκαν για τη μεταγραφή του Κατσαράβα: «Ο παίκτης παραμένει στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Ας μην παίρνουμε λέξη προς λέξη όλα όσα λέχθηκαν στη Γενική Συνέλευση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική